.
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Threaded View

Някои хора просто искат да се направят на интересни с някви глупащини.
    Така.. то да ти кажа няма много за мислене, просто се отпусни да може да не спичаш. Всичко трябва според момента да ти идва. Но най-лесно можеш да започнеш разговор е с думите - "как си" .... гледай ако отговори със съвсем просто "добре" ти да измислиш нещо по-дълго примерно "ем да и аз съм добре..малко гладен,ма нищо" нешо такова. Колкото по-дълъг отговор толкова по-голям шанс и тя да започне тема.
    Друго - "какво прави днес" ... може да ти изброи куп неща от които да започнеш тема. Примерно: станала е в еди си колко часа, яла, излизала с фр. И от там можеш да питаш в колко ставаа, къде най-често излиза. А ако отговори нещо тъпо ти кажи "ем аз пък...." и нещо по-дълго. Абе като цяло и за най-малкото нещо може да се захванеш само трябва да си отпуснат.
    Също: какво ще правим сега, къде ще ходим (ако сте навън някъде), ква музика слуша (огромна тема), тренира ли някакъв спорт, ...тя ако отговори отрицателно ти можеш да добавиш за себе си по същия въпрос, но колкото се може по-подробно.
    Последно редактирано от Жълто : 09-06-2013 на 02:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си