Не ги взимай нещата чак толкова на сериозно. И да те хареса, и да не те хареса... светът продължава да се върти. Когато осъзнаеш това нещо, според мен няма да се притеняваш толкова много. Ако наистина те жегва нещо, когато погледнеш въпросната девойка, може и да има нещо... наблюдавай как тя реагира на моментите, които споделяте. Ако мълчи или ти отговаря кратко - това не е темата... смени я. В началото може да пробваш с някакви шегички, подмятания... но съвсем безобидни. Сега да не й разкажеш някой 18+ виц още в самото начало?!?!
Никога не планирай стъпка по стъпка срещата с момиче! Трябва много добре да познаваш както момичето, така и самия себе си, за да протече точно по плана, който е в главата ти.. а според мен не си от тия хора... (нищо лично)

Кратко по темата: Отпусни се преди срещата и бъди себе си! Не се опитвай на сила да й се харесаш. Пример: ТЯ -Много обичам да похапвам тиквички с ориз.. ти какво обичаш да ядеш? ТОЙ (Ядене... без месо?!??! Тая луда ли е???) -Амиии да, да... аз също много обичам тиквички с ориз...