- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Na nqkoi da mu e typo ?
Vynshno nishto mi nema.. taq sichko v sebe si.. kazvam ti.. ima ochakvaniq kym men.. nikoi ne smqta, che moje da mi e krivo ili samotno. Ne sym sam, no sym samoten. Whatever....
А сигурен ли си, че тези очаквания не си си ги внушил сам? Имам предвид, че единственото, което ще се промени при споделянето ти ще е това, че вече не само ти знаеш за тези си чувства.
...или греша?
Ne sym si gi vnushil. Shte se promeni otnoshenieto.. az vinagi sym bil silniq.. toq, na koito ne mu puka i mu e prez kura. I tova ne e poza za pred horata, a sym si takyv. Samo che moje bi trqbva da kaja BQH, zashtoto se promenih za 2 meseca.. mnogo se promenih.. izgubih sebe si. Izpitvam neshto kato nesigurnost, che shte polucha prismeh ot otsreshtnata strana. No sym reshil da spodelq de, pyk kvoto e.. ebasi.... uj sys svestni hora obshtuvam. Otdelno i drugoto, che ne iskam da skapvam nastroenieto na nqkoi.. i tochno shtoto sa svestni hora.. da mi vleznat v polojenieto.. i na tqh da im stane typo.. se pak lqto e, neka ima radost.![]()
Аз ако бях на твое място, до сега да съм споделила на цялото ми обкръжение. хахаЕ все пак ти си знаеш кога, къде и как и аз не трябва да ти се бъркам. ;д Още повече, че не те и познавам до толкова, че да ти дам кой знае какви съвети. ;д
Mnogo svestno dete si ti beee. Leka nosht ti pojelavam i uspeh utre s gospodina. Mersi za chat-a. <3 <3
Още не мога да се опрая от сношти.Как ми тежи главата ....
Не бе, питам си, евтино е да си употребяван от голяма маса хора