.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Някои момичета просто не можеш да ги разбереш каквото и да правиш. И на мен така ми се случва...един път ти обръщат внимание друг път не...е това по-скоро значи, че няма може би достатъчно интерес аз така си го обяснявам. А и друго си е на живо, там няма как да те игнорира до такава степен, че да не ти отговори ако я питаш нещо, за това на живо е по-лесно да я разбереш какво иска.

Цитирай Първоначално написано от Жълто Виж мнението
    Някои момичета просто не можеш да ги разбереш каквото и да правиш. И на мен така ми се случва...един път ти обръщат внимание друг път не...е това по-скоро значи, че няма може би достатъчно интерес аз така си го обяснявам. А и друго си е на живо, там няма как да те игнорира до такава степен, че да не ти отговори ако я питаш нещо, за това на живо е по-лесно да я разбереш какво иска.

Така си е има ги и тези, но и от силният пол също има такива представители просто са по редки. А и така си е друго е на живо, но просто нямаше как да отида на работата след като съм и писал да се видим. Питайки я "Как е sunshine?" "Защо не ми отговори на поканата?".... Нали сещаш доста тъпо е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си