.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от AzSamDilara Виж мнението
    Здравейте имам регистрация тук от април месец горе долу до сега пишех теми главно в раздел Любов на които теми ми се отговаряше по всевъзможни обидни начини има ли готини хора просто искам да знам моля този път без Хейт
    Аз. Много съм свестничка, обещаваммм )))

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Не бях влизала в този форум от 2-3 години.. Прегледах 2-3 темички от тоя раздел и .. доста кофти Т.е. хората питат нещо, идват някакви и почват да леят яко сарказъм и ирония. Няма лошо ама все пак е хубаво като питаш нещо да получиш отговор (дори и въпросът да е такъв, че единствената опция е да отвърнеш със сарказъм)
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Форум е това, нормално да има и гадни коментари, всеки е с различно мнение. Иначе някои наистина прекаляват, ако си от свестните, за тях това значи да си от задръстените. Е, предпочитам да съм от задръстените, но не и да ръся hate, само щото ми е скучно!

Цитирай Първоначално написано от AzSamDilara Виж мнението
    no understand no comment please кат нз за ко ста дума не коментирай плс приятелю има много хора като напишеш некое мнение веднага почва хейта тъка че ----------->>> EXIT
    Your english skills are more than incredible.Im impressed.Go back to uhm...3rd grade.

Цитирай Първоначално написано от Dexterfan Виж мнението
    Your english skills are more than incredible.Im impressed.Go back to uhm...3rd grade.
    +1 PWNED

Тук преобладават хора, със свободно време, вродена простотия и скрита гениалност (не всички).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си