- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Анкета за горещия стол
Colouring
xoxi
girlwithblueeyes
umri
Ма правете си, какъв е проблема?
Във всеки раздел може да си правите, въпросът е хората, които сядат на тия столове, да са интересни на потребителите в раздела.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ми тогава да те научим как се пише С на български и да си го сложил във клавиатурата,че леко дразниш? Иначе Ди ама ти то д....да да , то е нормално все паак. Амии добре,нема да правим АТАКИ ама ти ще ни дойдеш ли на гости в кофичката, отдавна не сме те виждали.
А ми надявай се.. В кофата да има пак горещ стол е ебахти носталогичното. Хубаво е да опознаваме другите раздели и да разбираме нови и нови неща за тях :P
Не знам кво се дрънкате, ма митко два пъти се самослага на собственоръчно измайсторения си стол.
Самослагам, несв. и самосложа, св.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ужс, видях от коя година ми е профилът
а моментът с еднаквите теми в различните раздели е странен, винаги съм чела каквото ми е интересно от всички раздели, вече отговарям малко...'щот се повтаря всичко
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Какъв 11 септември тая анкета, бе.. ше кайш президент избираме или близнаци ще взривяваме.
Доколкото разбирам xoxi не ще, така че давай да приключваме.
Temet Nosce
벨야카
брей, че желание..
ако си ти на стола, с какво може да ме/ни впечатлиш и с какво точно изпъкваш пред останалите?
Нямам за цел да впечатлявам никого, най-малко човек, чийто ник прочитам за първи път.
Странно е толкова хора да се избиват за това да им бъдат задавани въпроси. Да се прави анкета, траеща 4-5 дни, за избирането на един човек, който да има "честта" да ;седне; и да му бъдат задавани всякакъв тип въпроси, на повечето, от които да трябва да отговаря. Да се изтрепваме тука за Свещенния Граал - столът на въпросите в Любов на тийнпроблем. Няма смисъл според мен. Големи мераклии.
Имах желание, вече нямам, макар че водя в анкетата. Вторият да сяда.
Temet Nosce
벨야카
Абе я по-сериозно.
Изявил си желание, като решат хората, ще седнеш. Вместо да се чувстваш привилигирован... момичешки номера тука.
Климатроник, знай си мястото.
Лейди, оттеглям се засрамена...
какво е пвди? :д
оф, избързах
сори
едит: изтрих го, интересно ми е колко хора знаят какво е
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
мерси![]()