.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Имам няколко въпроса : при това постояване заедно, говори ли си изобщо с въпросното момиче.. а какъв е проблема с дискотеката, не може да я викнеш да излезете за малко навън ли ?

След това
    грешка 1 : чакал си няколко дни ( ако те помни кой си пак е + )
    грешка 2 : да чакаш момиче да пише е като да чакаш от умрял писмо , освен ако си и харесал адски много ( е не си явно )
    грешка 3 : ако има интерес .. а стига бе ... от нас се очаква да водим , не да ги питаме глупости
    грешка 4 : че явно няма интерес е очевадно ... защо изобщо си и казал , че я харесваш ( номер 5 )
    номер 6 : извинението - бро просто не го прави, не се извинявай за глупости !
    номер 7: да си правиш планове за след месеци - пак ще те отбичи
    е дано критиката е била полезна , не го казвам с лошо
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Цитирай Първоначално написано от Torn Виж мнението
    Имам няколко въпроса : при това постояване заедно, говори ли си изобщо с въпросното момиче.. а какъв е проблема с дискотеката, не може да я викнеш да излезете за малко навън ли ?

След това
    грешка 1 : чакал си няколко дни ( ако те помни кой си пак е + )
    грешка 2 : да чакаш момиче да пише е като да чакаш от умрял писмо , освен ако си и харесал адски много ( е не си явно )
    грешка 3 : ако има интерес .. а стига бе ... от нас се очаква да водим , не да ги питаме глупости
    грешка 4 : че явно няма интерес е очевадно ... защо изобщо си и казал , че я харесваш ( номер 5 )
    номер 6 : извинението - бро просто не го прави, не се извинявай за глупости !
    номер 7: да си правиш планове за след месеци - пак ще те отбичи
    е дано критиката е била полезна , не го казвам с лошо
    Разменихме си няколко изречения, но както казах не можах да поддържам някакъв разговор. А да я викна на вън след дискотеката или по време на дискотеката ми се стори малко тъпо все пак беше със сестра си,братовчедка си и приятелка ....

На грешка едно чаках да ми пише след като вече аз бях поел инициативата и писах първи,мисля че ми се стори редно да изчакам вместо да бъда нахален(И още като и пратих поканата се беше сетила кой съм.)

За грешка две не знаех... Е вече ще знам :Д.

За грешка 4 и 5 просто не мога да коментирам, не знам със каква логика съм бил тогава, но явно не е била правилна.
    За номер 6 - извиних се защото разбрах, че за момента нищо няма да може да стане и поне не исках да се представя като някой които и е направил лошо впечатление.
    Номер 7 - Мммда най-вероятно.

Знам че не го казваш със лошо, все пак затова пуснах темата, за съвети, наръки, критики и всичко останало. Така че всяко отделено време и буквичка са полезни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си