.
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Desincet0 Виж мнението
    Здравейте, имам сериозен проблем косата ... От 2-3 години се подстригвам на черта, но малко под рамото ! Косата ми не расте, а наистина искам дълга коса ! Днес опитах една маска ! И никога няма да си я направя повече ! Маската е от зехтин и червен пипер ... Първо косата ми докато се къпах падаше, но не няколко косъма, а цели кичури ... топки коса и в двете ми ръце само докато се къпах и още толкова докато се ресах ! И това не е най-лошото измитата ми коса (при това измита 4 пъти с шампоан, за да се уверя че зехтина се е премахнал напълно ) изглежда толкова мазна в корените... всеедно не съм я мила 1 седмица и отгоре ... Моля ви помогнете ми !
    Аз никога не съм харесвала такива измислени маски за коса с газ, мас и разни глупости там. Вземи си хининова вода, абсолютно няма да ти навреди. Преди време си бях скъсила косата доста и се чудех с какво да я намажа за да се ускори растежа, тогава започнах да използвам хининова вода. Косата ми наистина порасна много по-бързо, но се иска търпение и постоянство. Аз лично използвам тази на Milva защото е в доста удобна опаковка /спрей/.

Може да опиташ и тоника против косопад на Bilka:
    Последно редактирано от Effy Stonem : 09-10-2013 на 10:13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си