- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бръснати крака при момче ?
Т'ва днешната младеж сте със ебахти разбитата логика. Ама явката го е казал метеро-сексуални пе••ли. И на бръснатото лапе дето си бръсне гърдите ръцете и краката, навярно и задника, ще му кажа да дойде да го каже в очите т'ва дет ного му знае устенцата. Горкия .. к'во ли не би дал да е някой пред п••ките, а всъщност е мега жалко коопче.
Между другото и аз забелязах такива неща напоследък.Всеки втори,който познавам вече (за момчетата става въпрос) се бръсне.Дори вчера излизаме и едно момиче вика на едно момче: "Ти май отдавна не си си бръснал краката".Според мен момчетата не трябва да се бръснат.Но сега всички като почнаха да си бръснат краката,ръцете,правят си веждите.И е просто потресаващо.
И С Т И Н А Т А !!!!
Азис - Хоп [music]
Кефи ме как ги делите само на "бръснати педераси" и "мъжествени маймуни."
Половината сте виждали само тъпи 15-годишни пуберчета с оскубани вежди, другата половина не сте виждали наистина зашеметяващо количество косми, иначе нямаше да предпочитате толкова косматите.
Мисълта ми е, че златната среда му е майката.
Само гледай да не са ти по-гладки краката от на приятелката ти
даИ да има мОстак. тоник, няма к'во да завиждам, т'ва че ти му завиждаш и изпитваш толкова долно чувство, показва колко си долу , мойче.
гейско си е, ама ако не се харесваш брат ми си ги маха и приятелите му и не изглежда гей ама както си решиш