.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Да не и обръщам внимание....? Ще и " обърна внимание" още един последен път да ме запомни. А това, че ще изглеждам жалко не ме тревожи изобщо. Хората който ме познават имат изградено мнение за мен, и една такава постъпка няма да промени отношението им към мен в отрицателна посока.
    Просто докато не и направя някаква простотия няма да я оставя

П.С. идеята да напиша нещо гадничко в рамка и да и го дам като подарък, който много добре я описва ми хареса...
    Това с лайната ще и подхожда, но съм запознат подобни гаври и може да имам проблем с органите на реда.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Takaki Tono Виж мнението
    Да не и обръщам внимание....? Ще и " обърна внимание" още един последен път да ме запомни. А това, че ще изглеждам жалко не ме тревожи изобщо. Хората който ме познават имат изградено мнение за мен, и една такава постъпка няма да промени отношението им към мен в отрицателна посока.
    Просто докато не и направя някаква простотия няма да я оставя

П.С. идеята да напиша нещо гадничко в рамка и да и го дам като подарък, който много добре я описва ми хареса...
    Това с лайната ще и подхожда, но съм запознат подобни гаври и може да имам проблем с органите на реда.
    тогава просто си направи среща с нея,не ходи и като те пита след това защо и кажи '' хаха сериозно ли си помисли,че искам да те виждам'' или '' още ми се надяваш,а ? ''
    или нещо такова.. не е нужно да е нещо чак толкова гадно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си