.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Той може да те хареса, защото си умна и имаш чувство за хумор, принципно, но това не изключва и външното привличане. В крайна сметка замисли се, че когато се запознаваш с някого той вижда тялото ти и това му прави впечатление, после показваш умен ли си, не си ли...

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Той може да те хареса, защото си умна и имаш чувство за хумор, принципно, но това не изключва и външното привличане. В крайна сметка замисли се, че когато се запознаваш с някого той вижда тялото ти и това му прави впечатление, после показваш умен ли си, не си ли...

Чакай чакай малко !!!
    Първо - Мъжко съм ....
    Второ - мисля че е по-добре да разкажа история за да ме разбереш по-добре.Пред не знам половин,1 година открих един канал в youtube за малки клипчета направени на базата на анимета.Лично аз не съм особенно голям фен на аниметата , но ми харесваше музиката и начина по които са направени, та станах нещо като фен на този канал.След тва преди 2-3 седмици забелязах че имам покана за приятелство в facebooka от човек с същото име като този канал, беше това момиче(същност това момиче е създателя на този канал).Та от както разбрах каква е работата, тя не ми излиза от главата.И точно това ме стряска защото ако досега съм излизал и ходел с момичета които по десетобалната система са 7-8 , това конкретното момиче веднъж един мой приятел на шега я оцени на 1,5
    Последно редактирано от Illusion772 : 09-13-2013 на 08:42

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си