- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Pinks beauty box
^ Напълно те разбирам, днес се бях отчаяла и даже не си стоях вкъщи, а куриера ми звънна като беше пред блока и го накарах да чака 15мин. докато дойда.Пък и продуктите не са нищо особено. Ако трябва да съм честна кефя се само на шампоана, балсама и маслото на макадамия. Не че другите неща няма да ги изпробвам. Няма да си поръчам кутия отново. Може би само двойната, която ще е декември-януари ако не се лъжа.
Най-вероятно и аз няма вече да си поръчвам. По цял ден ги чакам и още нищо не е пристигнало. Ако не дойде днес кога би трябвало да го очаквам?
казаха ми най-късно в Понеделник ,но и да дойдат няма да ги приема !
Hostis Honori Invidia
^Как така? Щом си поръчала не е ли задължително да платиш?
О, аз Pretty-то си я чаках една седмица и накрая се оказа, че тъпият ми куриер си я оставил в някакъв си офис по негов избор и не си направил труда даже да ме осведоми.
Пък и за тея пари съвсем други продукти трябва да предлагат. Glossybox е на същата цена, но какви продукти слагат. Да не говорим, че в Западна Европа козметиката е тройно по-скъпа. Има подобрение, но като цяло печелят на гърба на разочарованите си клиенти.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И аз не си я получих днесако някога пристигне все пак и продуктите не ми харесат едва ли някога пак ще си поръчам..
А днес не беше ли последния ден за доставка? Аз нещо такова бях разбрала.
апфф като ви чета коментарите почвам да се отказвам за двойната ( аз чак нея мислих да поръчам,понеже имам един неуспешен опит)
Откъде разбрахте,че пак ще има двойна,че аз нещо пак съм назад..
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
А кога ще е активна услугата абонамент ?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Някой може ли да ми разясни за тези Glossybox, мога ли да го поръчам от България, защото български сайт не можах да намеря, само английски и щатски. Някой поръчвал ли си ги е? Пак ли трябва да дебнеш по сайтове, за да поръчаш?
И въпрос към Pink box-овете - това Мacademia Healing Oil, което беше в последната кутия, някой знае ли откъде мога да си го взема пак? (освен да чакам до следващата кутия ).
Последно редактирано от Shupidub : 09-13-2013 на 18:39
^ При Glossybox има абонамент и има кутии за всички. възможно е да си го поръчаш с фирма превозвач. В Бг мама мисля, че имаше информация как се поръчва.
Йее и моята най-накрая дойде :3 Обаче се оказа, че горе-долу 3-4 неща ще ги раздамкрема за бръчки - на майка ми , за косопада - на сестра ми, мъжките парфюмчета - на приятеля ми
най-вероятно ще си я поръчам и другия месец, ентусиазирана съм
![]()
И моите кутии пристигнаха. Леко съм разочарована. Всичко, което е за бръчки (+ това за косопада) ще дам на майка ми. Мъжките парфюми са за баща ми. Можеха поне да сложат останалите тестери в някакъв друг вид опаковка, ама нищо де, не е болка за умиране. Дано шампоанът и балсамът се окажат хубави, още утре ще ги пробвам. Иначе ще се възползвам от талончето за отстъпка на Инглот с удоволствие.Но не съм сигурна дали и другия месец ще си поръчам кутията...
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Shupidub,маслото можеш да си го поръчаш от онлайн магазин (например ензо).
Не знам за какво трябва да чакаш до следващата кутия да го получиш,тъй като няма да го има.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Като си поръчате нещо на следващия ден ли идва? Не разбирам защо толкова се изнервяте. Не е като да сте единствените, които си чакат кутията.
Полина, за абонамента другата седмица ще разяснят.![]()
Нещо не ми се струва много надеждна куриерската им фирма, въпреки че си получих кутията още вчера. Също така съм разочарована, че явно не вземат този beauty профил в предвид... Предполагам че никоя от нас не е отбелязала като желани продуктите за бръчки, но въпреки това ги получаваме. Освен всичко останало така и не разбрах защо слагат тестери на мъжки парфюми в женска кутия ?! Щеше ми се сашетата в кутията да са сведени до максималния минимум.
Само от златна рибка - цък
Продуктите за бръчки не са каквото ти се падне, както беше в миналата кутия с Деларом, че да гледат бюти профила и да слагат на този, който иска продукти за баня душ гел и т.н. Пинкс решават, че ще има за бръчки, защото не всички които си поръчват кутията са 14-25 годишни. В този случай защо да гледат бюти профила? Не можете ли да си ги дадете на майките, лелите? Те са точно две кремчета на Биотен. Това на Биодерма може да се използва и през зимата, ако кожата ти е много суха или след някакво почистване (с лазер, дермабразио и.т.н). Това пишеше в листовката.
едит: това за мъжките парфюми няма да го коментирам. Все едно някой ще разбере какви са ако ги ползвате. Нито са толкова силни, нито нищо.
Mного сте ми интересни значи.
Какво толкова има да почакате няколко дни за доставка,чиито срок между другото се побира в съвсем разумен срок - 5 работни дни.
А от друга страна е малко тъпо да поръчаш 2-3 кутии и да откажеш поръчката при доставк, при положение, че още доста хора са се мъчили да поръчат кутията, а не са успели.
Едва ли, ако имаше малко по-добри продукти в кутията този месец някой щеше да си помисли да откаже пратката.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
^ Има и в оригинален размер - шампоана, балсама и Макадамия (въпреки, че тя пак е малко).
Кутията е 15 лева бе хора. При тази цена само един пълноразмерен е достатъчен. Олиото на Macadamia е 6 лева, а и тези ампули на Bioderma са доста скъпи, въпреки че са тестер. Абе, аз бих се радвала да получа кутията.