е то тя почти не писа
Аз свърших разговора си по телефона, щот ми падна батерията
Първоначално написано от Rabalka На 15 с 8 момчета съм правила секс.Гадже не сам имала дося. ,
Obicham ......
Първоначално написано от Meonesssss Аз свърших разговора си по телефона, щот ми падна батерията я виж да не е стопена нещо батерията
Първоначално написано от n1gh7mare09 , ne i itrqqa
Първоначално написано от n1gh7mare09 я виж да не е стопена нещо батерията ни е закачих го на зарядното и пак говоря със същият човек
Първоначално написано от Meonesssss ни е закачих го на зарядното и пак говоря със същият човек samo vri celiq tel poznato mi e
Първоначално написано от trabi_bs samo vri celiq tel poznato mi e дааа
Първоначално написано от Rabalka Правила съм тройка с една съоченичка , но само се целувахме и се опипвахме нищо друго.Само със нея нещо не ме вличе как са прай тройка с 1 съученичка ?
те без да искат
love nqkoi <3333 ama koi li e
Първоначално написано от n1gh7mare09 как са прай тройка с 1 съученичка ? ъъъъъъъъ
Първоначално написано от trabi_bs love nqkoi <3333 ama koi li e кой кой :********************
Първоначално написано от Rabalka Споко аз след 5 двойки по математика и аз съм на изпит.Ама от понеделник тръгвам на частни че нищо не разбирам само 5 не те е срам,поне 10 тряя са
Първоначално написано от baby_baby кой кой :******************** трабантаа
Първоначално написано от n1gh7mare09 само 5 не те е срам,поне 10 тряя са i da pysne na daskala
Първоначално написано от n1gh7mare09 трабантаа
Първоначално написано от Rabalka В някой парк на пейка или в кола е супер или на някое от тепетата, като джендем тепе например.Свирки се праят обаче по-лесно на открито отколкото секс. лъжеш се
Първоначално написано от baby_baby кой кой :******************** teb teb :************************************************* ********************
Първоначално написано от trabi_bs teb teb :************************************************* ******************** аз аз повечееееееееееееееееееее еее :************************************
Та може ли да ме поканите на сватбата ?
Първоначално написано от Meonesssss Та може ли да ме поканите на сватбата ? amiii amiii ti kakto kakva iska6 bylka 6aferka
Първоначално написано от Rabalka На 14 с 5 тва тука е още с малък оборот
Правила