.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Повече от фен Аватара на 8bit
    Цитирай Първоначално написано от dubi95 Виж мнението
    Nokia още могат да възродят симбиана.Симбиана си е много добра операционна система,още се продават смартфони със симбиан.
    Нокиа не могат да възродят Симбиан, защото не е в интересите на Майкрософт. Беше добра ОС за времето си, но в момента няма шанс срещу големите играчи.

ПС - Не ми се занимава да правя клип, а и нямам нужната техника за направя качествен клип, и в ютуб е пълно. Приеми на доверие, че качеството музиката е изключително високо. Галакси С4 също е с много силни говорители, но е много далече от качеството на ХТЦ-то.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от 8bit Виж мнението
    Нокиа не могат да възродят Симбиан, защото не е в интересите на Майкрософт. Беше добра ОС за времето си, но в момента няма шанс срещу големите играчи.

ПС - Не ми се занимава да правя клип, а и нямам нужната техника за направя качествен клип, и в ютуб е пълно. Приеми на доверие, че качеството музиката е изключително високо. Галакси С4 също е с много силни говорители, но е много далече от качеството на ХТЦ-то.
    А може ли говорителите примерно на нокиа 5800 да се поставят на друг смартфон, по-нов от 2011-2013 година?Според теб?
    Примерно на нокиа лумиа 800?
    skype dubi95

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от 8bit Виж мнението

изпробвах samsung galaxy s4 и говорителя е само един , и на всичкото отгоре е МОНО.Самсунг са ебаси мизерниците, във флагман не сложили stereo говорител/говорители

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си