- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- О негри
Не виждам коментари за гаврата ми с мангалчока - по-голяма гавра в този форум не е имало никога, той напълно изчезна от форума.
верно ли го няма дрисока.. така де, мачока
може да му е паднало някое пиано на астрата
Той май се ъпгрейдва и вече кара БьеМВе.
Илко е като развален грамофон, възгордял се е, че Мачо Казанова най-после си намери жена и изостави виртуалните забавления. Гордей се Илко!![]()
Welcome to the Jungle...
да му харчи много и де, що лев има, за части да идат!
казах!
а, тоз илко същия илко от време оно ли е ?
изостанал съм с форонния живот и това ме подтиска =[
Да, ама Аналозар си го подкрепяше и така гаврата си е и за него, и понеже е грандиозна, предпочита да се крие все едно, че нищо не е станало и да говори за някакви други гаври, та да не му се вижда неговия грандиозен провал.
Не само, че го няма, а и админ не е вече.
А опитът на ДаркПедал да го изкара, че едва ли не доброволно се е отказал от админството, е повече от смешен. Гордей се ДаркПедале!
Такъв индивид никога не е имало - той е плод на болните фантазии на един избягал от немска психиатрия и неговите поддръжници - неуспели да влязат и те в психиатрия поради окаяното състояние в страната.
Впрочем тук има един много фин момент от моя страна, който те не схванаха дълго време, та и до днес - а именно, че се държах така, все едно нещо крия и, че много ми пука, та да им подклаждам глупостта, да се види колко може да се издънят. Накрая ги ударих в земята де. Т.е. аз се изгаврих с тях, а не, както те си мислеха.
Последно редактирано от M467 : 09-22-2013 на 03:42
оооо, каква форонна драма =]
отново се почувствах жив
С гениалните си съждения се гордей, ДаркПедале.
Такава била истината - това е доста яко, но неподкрепено с никакви факти, плод е на болното ти съзнание!
тука филма май не е спирал, мдаааа ^^
ХАХАХАХАХАХАХАХАХА, Илко ми говори за болно съзнание.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Илко, ти си абсолютен могилински идол! (bow) Заслужаваш златна усмирителна риза.![]()
Welcome to the Jungle...
Глобале от както мачока го няма не си спрял да пишеш за това и го изкарваш като няква лична победа.
Та искам да те питам каква ти е заслугата мачока да не е админ ?
И другия ми въпрос е какво спечели ти освен, че вече не ти трият прфила всеки ден и можеш да си пишеш свободно ?
Само не ми излизай с номера, че едва ли не всичките сме били лизачи и за тва не сме имали дертове, щото някак си не е вярно
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Тази тема трябва да се направи важна!![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
ДаркПедала рине тор вместо Аналозар, и я хвърля, защото няма какво да я прави.
Чичката с шкембе и визия на Кaрбовски тръгнал да раздава ум и да говори за болно съзнание.
Малко ли е, че цензурата намаля чувствително и, че сега може да се чете моето мнение? Малко ли е, че дуещия се до вчера бивш админ си подви опашката и даже се скри от хорските погледи? Това е и морална победа.
А иначе, гузен негонен бяга - и ти точно това правиш. Някаква борба водили ли сте вие - не. Затова това си е моя заслуга. А как съм постигнал резултата няма да кажа, само ще кажа, че не съм стоял без да правя нищо, а съм "поработил" по въпроса. Да бяхте на моя страна, да ви кажа, а то...
Последно редактирано от M467 : 09-22-2013 на 15:58
OutOfControl, Те попита друго, ама явно твоя "принос" за свалянето на мачката, е няк'ва милимунда, ако не и никъв..
Аре кажи си, как го свали? Няма да кажеш много ясно, щото нищо не си направил..
И бтв ГЛОБАЛЕ, не знам дали знаеш, ама целия форон ти се смее, засичали са те някъде по София, обясняват къв си странен няк'ъв аутсайдър, смотан такъв един, дет не знае за к'во се бори..
Аре влизай обратно в пещерата, че ме дразните..
БТВ, темата верно тря стане важна..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Да хайде разкажи как успя да свалиш от трона мачока, виж тук колко вперени в теб очи, изпълнени с любопитство и надежда да разкажеш тази тъй вярна и славна история!
Най-малко пък ще кажа в тази тема, в която се изхвърлят тонове кал и помия. Поради същата причина и няма как темата да се направи важна, защото ще я напусна.
Кой пък ме е засичал и кой цял форум се смее и за какво? Доста е трудно да бъда засечен, а ако се случи, вероятно съм ходил някъде по някаква неприятна работа и затова не съм бил на кеф - този месец наистина излизах няколко пъти. Къде и кога съм бил засечен, да ти кажа дали съм ходил там?
Преди колко време - аз преди време още по-малко излизах и е още по-малко вероятно да ме засекат. А и пеша изобщо не съм излизал, а само с колелото.
Фекализаторе, изтъркаха ти се лафовете, а и отдавна не минават.
За отсъствалите от форума, които са в темата:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...41172036_n.jpg
http://img585.imageshack.us/img585/2743/t7qx.jpg
А, май се сещам, да не би да говорят за форонните срещи - тогава вече е ясна работата.
Последно редактирано от M467 : 09-22-2013 на 10:23