- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
чакай аз щи пиша в скайпа <3
И това беше началото на край на приятелската ви история хаха.Браво,иначе, постоянни сте в шизофренията
- Е така като качиш няква снимка в фейсбука и напишеш целия текст на някоя песен напрао ми идва да се метна от някаде
Ами да речем, че баща ми сравнява цикъла с това как едно лято имал рядко щастие и го болял корема![]()
![]()
Хахахахах веднъж си правех някакъв ескперимент с косата, правих си някаква измислена от мен прическа .. И майка влиза при мен и ми казва " Приличаш на абортирала гугутка"![]()
![]()
![]()
![]()
Немаше такъв смях просто
![]()
Дядо ми звъни да поръчва космодиск за баба и вика:
- Искам една бройка женски космохикс.
Жената го пита женски ли?Той:
-Еми таквоз за булката, за момата космохикс.
Също питах майка ми какво да купя на една приятелка и баща ми минава и вика:
-Цвете в саксия.
А мама му вика:
- Как ще подарява на момичето коза от русия?
Последно редактирано от BVBnoname : 08-31-2013 на 19:59
Баба ми ,като иде на кафе, си поръчва винаги 31 / 3 в 1/
Живеем само двечките с майка ми. Веднъж ми звънна на домашния телефон и като вдигнах, попита: "Кой е?"
Редовните реплики, когато се караме:
да чуя тишина
когато говориш с мен ще мълчиш...
Дядо ги ръси много
Един ден той ми разказва за това как циганите взимали пластмасовите бутилки от кофите за боклук отвън пред входа.
-Взимат всички бутилките в едни огромни чували. (дядо ми)
-И къде ги носят тея бутилки? (аз [питам го в кой цех го носят или нещо такава] )
-Еее как къде...НА ГРЪБ ! (дядо ми). При което умрях от смях и цял ден се хилихме на това![]()
![]()
![]()
Ми точно преди юни месец беше ( нали тогава завършваме ) И вечеряхме с наще и аз им викам :
- Ооо, дойде ли юни месец изобщо няма да ходя на даскало
и баща ми:
- Как няма да ходиш бе? Нямало да ходи, да не си 15ти клас.![]()
![]()
Ох, леле.. аз пък ако започна с наште...
- На масата сме и вечеряме, а аз не се сещам защо ми стана смешно и майка ми ми вика: " Не се хили, докато се смееш! " (имаше предвид докато ядеш)
-Сестра ми беше на 3, когато се изцепи на масата: " Како, дай ми боцкана лъжица" (сиреч вилица)
-Ще си правя пуканки и питам майка ми на колко минути да сложа микровълновата. Тя:
- На 2 мин и 60 сек.
Аз:
-Имаш предвид на 3 мин, нали?
Тя:
-Абе не ми се прави на многознайка ! Казах ти на 2мин и 60 сек! Не ме карай да повтарям.![]()
Майка ми влиза в стаята с гръм и трясък и ми вика: Ти си виновна детенцеее! Ти си ма заразила! Виж ми косата вече е къдрава кат тфойтаа! кучка гадна
![]()
преди дни наще имаха годишнина... и тати ще пробва нов домашен телефон и звъни на мама /в една стая бяхме и тримата/
мама: ох, телефона ми ли звъни...ало
тати: алоо
мама: ало
тати: да и и затвори
мама: оф тука нянакъв мъж ми звъни
аз вече съм почти под масата от смях и мама изведнъж се усети
мама: офф ти ли си бе...аз си мисля,че тука ме търсят разни мъже
тати: за 17 години не ми си ли ми запомнила гласа![]()
Баща ми - Като гледаш телевизия дълго време, на другия ден те боли главата 3 дена![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Спомнях си бях на 7-8 и тати ме учеше да стоя на ръце и да си подпирам краката на вратата. И аз го правя и той вика " не така" и застана и в същия момент сестра ми отваря вратата от другата страна и той падна в коридора![]()
![]()
Баща ми когато бях малък: Ти ще продължаваш ли да се прибираш късно?
Аз: Не се прибирам късно.
Той: НЕ МИ ОТГОВАРЯЙ!
А ся.. пита ме, а като му отговоря ми се кара, а ако мълча казва ... ОТГОВОРИ МИ ВЕ!.
Няма оправия![]()
Пристигам аз след дълго пътуване в къщи и майка ми:
Сине, гладен ли си? .... щото няма нищо за ядене.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прибирам се от Испания, безумно гладен та..
Аз: Мамо умрял съм от глад, какво има за ядене?
Мама: Ами скариди, картофено пюре и пилешко.
Аз: Еее, идеално, ще си сложа от всичко.
Мама: Скаридите и пилешкото са в хладилника, само пюрето е в шкафа.
Аз: Ама как така в шкафа?
Мама: Благодаря ти, слънце, че ще сготвиш, само иди до магазина за хляб преди това!![]()