- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Koга е време да сменим статуса си в facebook
Кога трябва да сменим статуса си на обвързан или ако са ни зарязали, на необвързан.
П.П Просто питам
Когато си искаш...а въобще нужно ли е?
maDamn
Това е въпросът, дали половинката ще го сметне за .... ами да си помисли "таз пък нали уж ходим що пише че е необвързана?" примерно или "е ний ходим от 3 месеца и таз се пише обвързана"
интересно ми е мнението на различните хора от различна възраст.Аз лично съм необвързана, както казах просто питам.![]()
Обвързана съм във фейсбук, но статуса ми е скрит. Доста по-лесно ми е да си намирам профила на приятеля по тоя начин вместо да ръчкам търсачката. Принципно когато се сетиш, тогава. Фейсбук не е нещо кой знае колко важно, че да му отдавате такава сериозност.
и от кога в една връзка е важно дали си си смениш статуса на обвързана или необвързана? няма никакво значение защо изобщо трябва да си го сменяш?
Това беше повод за скандал с една бивша. В крайна сметка се разделихме, причината не беше това, но така започна всичко.![]()
Твой избор , сайта няма абсолютно никаво значение. Освен ако не сте някакви маняци.
Връзка над 2 дни, 22 часа, 5 мин и 30 сек. е задължително да бъде отбелязана със статус ОБВЪРЗАНА!!!
Половината от тия дето насолиха фб-ка са били или ще са обвързани там. В моя град повечето хора ден за ден. Днеска излизате, целувате се- оп обързани. Утре се карате- необвързани. Аз съм против това, но и против противоположното. За мен лично е по-добре да видите на къде отива връзката и тогава да смените семейния си статус.![]()
Според мен отдавате прекалено голямо значение на Фейсбук.
Welcome to the Jungle...
Пробвай да се свържеш с техническата поддръжка на Фейсбук и ги попитай, те ще ти отговорят най-адекватно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да ви имам чуденките. Сменяш си го ако искаш и когато искаш.
Аз лично преди не го сменях каквото и да ми е положението. Единствено сегашният ми приятел ме е провокирал да съм щастлива и да искам да си сменя статуса. Направих го сигурно 10тина дни след като сме тръгнали.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Единственото по-досадно нещо от двойките,които на всяка караница си сменят състоянието е тези, които изразяват небивалата си,лигава любов на стените си!!!!!!!!!!!!!
^хаха дааа.
ем когато ти е кеф. аз моя съм си го сложила като партньор за по-гъзарско хаха
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Колко по-добре щеше да е ако слуховете за платен фб бяха реалностКакто по-горните коментари прекалено много проблеми с този фейсбук... ако си обвързан = а си харесал грешна снимка-скандал! а си харесал песен с послание - скандал! Аз го използвам само за да следя новините за изпитни дати за университета, иначе е пълната глупост. Качваш снимка ,харесват ти я и гаджето след малко ти звани "ква е тая офца, ти се ебеш с нея сигурно "
Живота е сложен
![]()
Кой когато си иска и ако въобще иска. Няма някакви писани правила за тоя сайт. Ако половинката ти обаче го приема чак толкова сериозно и е от такава важност за него/нея, предполагам всеки би направил компромис с някакъв си статус.
Моят статус например е скрит, а приятелят ми още се води необвързан във фейсбук. От 3 години сме заедно, а в приятели го имам от 2-3 месеца. Според трети лица това означава, че не се обичаме достатъчно.![]()
Мерси!
Социалните мрежи са ни обзели страшно голяма част от ежедневието.Имах позната, която си сменяше статуса на обвързана,когато всъшност е сама, за да може бившия й да я ревнива или пък някоя завистничка да види че не е толкова смотана.Аз моя,признавам си, го смених на обвързана.Но това стана година и нещо след като тръгнахме.Сега нали се водя сгодена ,но не смятам да го сменям.Та въпрос на вкус си е.
Аз в фб съм скрит от всякъде няям снимки и никво инфо за мен и никой не може да вижда кво прая, за мен няя смисъл от това да споделям лична инфо с други хора/а и го ползвам само за учебни цели/, за разлика от повечето фб адиктед, които не могат да живеят без фб искам да го махнат и да видя кво ще праят![]()