.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Ок. с изчерпателните ви отговори,както винаги

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от SSilwwiq Виж мнението
    Ок. с изчерпателните ви отговори,както винаги
    Ти какво очакваш ? Мисли , че тук всички са специалисти ли? Като не искаш да рискуваш, чукай се с гума, ако искаш да рискуваш и да се наслаждаваш повече чукай се без гума, просто е. Знаеш ли още колко много като теб реваха в тоя форум? И какво, останаха си с писането. Ако мислиш, че имаш проблем иди при специалист. Не мога да разбера какво си тръгнала да пишеш в форум за личните си проблеми.

Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Ти какво очакваш ? Мисли , че тук всички са специалисти ли? Като не искаш да рискуваш, чукай се с гума, ако искаш да рискуваш и да се наслаждаваш повече чукай се без гума, просто е. Знаеш ли още колко много като теб реваха в тоя форум? И какво, останаха си с писането. Ако мислиш, че имаш проблем иди при специалист. Не мога да разбера какво си тръгнала да пишеш в форум за личните си проблеми.
    извинявай,ама в тоя форум за какво е ? не е ли да питам за личните ми проблеми ? и не очаквам да ми отговарят специалисти. очаквам някой,който е минал през това или знае нещо да ми помогне,а не да ми отговарят с ограничените си отговори понеже са се нагледали да ревящи момичета във форума нямам думи.

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от SSilwwiq Виж мнението
    извинявай,ама в тоя форум за какво е ? не е ли да питам за личните ми проблеми ? и не очаквам да ми отговарят специалисти. очаквам някой,който е минал през това или знае нещо да ми помогне,а не да ми отговарят с ограничените си отговори понеже са се нагледали да ревящи момичета във форума нямам думи.
    "Някой, който е минал през това нещо" Дори и да ти отговори някой "минал през това нещо" пак няма как да ти помогне, защото всяка ситуация е различна сама по себе си. Тая където е минала по това нещо , може да е бременна, но ти да не си бременна... И какво ще правиш, ще гадаеш ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си