.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Има ли шанс да съм бременна ?

Здравейте. По принцип съм спокойна на тази тема, но сега съм леко притеснена. Правих секс с гаджето ми на 12-тия ден от цикъла ми без презерватив,той не свърши в мен,но се притеснявам,защото тогава съм била в овулация. Моля ви да ми кажете каквото знаете и кога най-точно излиза тест за бременност...

100 про мацка

какво 100% ?

Бременна си отивай да избираш дрешки и съобщавай на твоя, че е баща !

ха-ха-ха!

Супер фен Аватара на prince
    Бременна си!

Ок. с изчерпателните ви отговори,както винаги

благодаря. на мен не ми закъснява, чак на 30 трябва да ми дойде. притеснявам се просто,че съм била в овулация

Цитирай Първоначално написано от SSilwwiq Виж мнението
    Ок. с изчерпателните ви отговори,както винаги
    Ти какво очакваш ? Мисли , че тук всички са специалисти ли? Като не искаш да рискуваш, чукай се с гума, ако искаш да рискуваш и да се наслаждаваш повече чукай се без гума, просто е. Знаеш ли още колко много като теб реваха в тоя форум? И какво, останаха си с писането. Ако мислиш, че имаш проблем иди при специалист. Не мога да разбера какво си тръгнала да пишеш в форум за личните си проблеми.

Ела ти праа близнаци, гадиноooo!!!

ЕДИТ: Ше има и кока!

Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Ти какво очакваш ? Мисли , че тук всички са специалисти ли? Като не искаш да рискуваш, чукай се с гума, ако искаш да рискуваш и да се наслаждаваш повече чукай се без гума, просто е. Знаеш ли още колко много като теб реваха в тоя форум? И какво, останаха си с писането. Ако мислиш, че имаш проблем иди при специалист. Не мога да разбера какво си тръгнала да пишеш в форум за личните си проблеми.
    извинявай,ама в тоя форум за какво е ? не е ли да питам за личните ми проблеми ? и не очаквам да ми отговарят специалисти. очаквам някой,който е минал през това или знае нещо да ми помогне,а не да ми отговарят с ограничените си отговори понеже са се нагледали да ревящи момичета във форума нямам думи.

Майка ми е минала през т'ва. Знаеш ли къв е резултата? Аз.. Хахахаха...

Много сте забавни всички,заклевам се... Наистина

Споко, и мъника ще го правим комедиант.

Цитирай Първоначално написано от SSilwwiq Виж мнението
    извинявай,ама в тоя форум за какво е ? не е ли да питам за личните ми проблеми ? и не очаквам да ми отговарят специалисти. очаквам някой,който е минал през това или знае нещо да ми помогне,а не да ми отговарят с ограничените си отговори понеже са се нагледали да ревящи момичета във форума нямам думи.
    "Някой, който е минал през това нещо" Дори и да ти отговори някой "минал през това нещо" пак няма как да ти помогне, защото всяка ситуация е различна сама по себе си. Тая където е минала по това нещо , може да е бременна, но ти да не си бременна... И какво ще правиш, ще гадаеш ли?

ми не,точно за това питам и за теста.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Стига ,бе хора!Овулацията не е вълшебния момент, в който даже да си помислиш за секс и вече си бременна.Не е свършил в теб така че не можем да кажем че на 100 процента има нещо.А и да беше не е пак 100 процента сигурно че ще има бебе.Не си вкарвай тия филми в главата и ползвайте презерватив за да си по-спокойна

Супер фен Аватара на NissaN
    Крстете го Петърчо к..а му метърчо

ПО ТЪПА PLS

щом си била в овулация, значи си беменна

Повече от фен Аватара на analgin
    Цитирай Първоначално написано от BeloZelenoCherveno1 Виж мнението
    Майка ми е минала през т'ва. Знаеш ли къв е резултата? Аз.. Хахахаха...
    +
    как може да търсиш хора минали през същото във форума и дори да има такива с подобно преживяване не могат да ти дадат гаранция ,че си бременна или обратното

Мега фен Аватара на baby_baby
    Бременна си

Banned
    Забучи си отвертка в тумбака около 5ти месец,много помага.Но се стреми да нацелиш главътъ,че да не повтаряш.При мен проработи,изсрах го след 42 часа.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от darin.petrov.96 Виж мнението
    дойде ли ти мензиса навреме?или се притесняваш пак?
    Хахахахахахахаххахаххахах
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Успокой се и не се напрягай толкова,ние няма как да ти кажем със сигурност дали си бременна или не затова:
    Ако са минали две седмици от както сте правили секс си направи тест за бременност,даже два,за да си по-спокойна.

Проблема ще се реши,спокойно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си