- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Koга е време да сменим статуса си в facebook
Единственото по-досадно нещо от двойките,които на всяка караница си сменят състоянието е тези, които изразяват небивалата си,лигава любов на стените си!!!!!!!!!!!!!
Мерси!
Социалните мрежи са ни обзели страшно голяма част от ежедневието.Имах позната, която си сменяше статуса на обвързана,когато всъшност е сама, за да може бившия й да я ревнива или пък някоя завистничка да види че не е толкова смотана.Аз моя,признавам си, го смених на обвързана.Но това стана година и нещо след като тръгнахме.Сега нали се водя сгодена ,но не смятам да го сменям.Та въпрос на вкус си е.
Смени си го. Ще получиш цял куп приятни поздравления
Аз, например, се радвам, когато чрез Фейсбук науча, че някой познат/приятел, който не ми е достатъчно близък, че да ми звънне, се е сгодил или оженил.
Но съм съгласна, че е тъпо при всяка караница да се сменя статуса.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз обожавам да гледам снимките на бебчетата на момичета, с които не сме били толкова близки.А и аз се радвах от сърце на едно много мило момиче, с което не сме се виждали или писали от 3 години.Ще го сменя сигурно 3-4 месеца преди сватбата.
П.С. Сега като се замисля аз хич не качвам снимки и не си обновявам профила,но като ми е скучно обичам да шпионирам други хора![]()