.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Цикъл 2 пъти за месец

Цикъла ми е на 28 дни попринцип,но последните два месеца август и юли ми идва на 21-23 ден.Исках да попитам следното 1 август ми дойде на 6 свърши, а после ми дойде на 28 август и свърши на 2 септемви (смятах го да ми дойде днеска ама още не е

Мега фен Аватара на tori
    Стрес? Ако си малка и ти е дошло скоро, може да се нормализира още. Може и заради климатични условия.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Мен знаеш ли по колко пъти на ден ми става патката, а ти ми се оплакваш за единия цикъл |((

Голям фен Аватара на Mladenoff
    ^ Къци се обади.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Стрес? Ако си малка и ти е дошло скоро, може да се нормализира още. Може и заради климатични условия.
    на 21 съм как да съм малка.

Вече всичко е ок,но явно е било заради стрес

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    то от 20 до 31 дни трябва да дойде поне така четох той ще ти се оправи ако още си малка и ти дошъл скоро на мен ми идва през месец

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от nwjsw Виж мнението
    на 21 съм как да съм малка.
    Ми не мога да знам колко си голяма. Точно за това казах, че ако си малка, е напълно нормално.

Най-често това е изолирано явление, което е в резултат на стрес/резки промени в климата/смяна на сезоните/временно ендокринно разбъзикване. Ако се повтори пак в рамките на няколко месеца, отиди при джипито да ти напише направление за ендокринолог.
    Иначе, преди хиляди години, подобни смущения при древните индианци са се лекували с приемане на перуанска мака на прах. За щастие тя днес се продава по специализираните магазини и може да се взима в комбинация с плодов/зеленчуков сок, желателно прясно изцеден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си