- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Цикъл 2 пъти за месец
Цикъла ми е на 28 дни попринцип,но последните два месеца август и юли ми идва на 21-23 ден.Исках да попитам следното 1 август ми дойде на 6 свърши, а после ми дойде на 28 август и свърши на 2 септемви (смятах го да ми дойде днеска ама още не е
Стрес? Ако си малка и ти е дошло скоро, може да се нормализира още. Може и заради климатични условия.
Мен знаеш ли по колко пъти на ден ми става патката, а ти ми се оплакваш за единия цикъл |((
то от 20 до 31 дни трябва да дойде поне така четох той ще ти се оправи ако още си малка и ти дошъл скоро на мен ми идва през месец
Най-често това е изолирано явление, което е в резултат на стрес/резки промени в климата/смяна на сезоните/временно ендокринно разбъзикване. Ако се повтори пак в рамките на няколко месеца, отиди при джипито да ти напише направление за ендокринолог.
Иначе, преди хиляди години, подобни смущения при древните индианци са се лекували с приемане на перуанска мака на прах. За щастие тя днес се продава по специализираните магазини и може да се взима в комбинация с плодов/зеленчуков сок, желателно прясно изцеден![]()