.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    Тинейджърка с депресия не е необичайно явление. Странно ми е защо те карат да пиеш лекарства чак... да не си имала опити за самоубииство или други инциденти ? Ако не е толкова тежко не мисля че е редно да пиеш антидепресанти
    Лекарствата се водят антипсихотици. Преди две години имах по-сериозни проблеми и затова ми ги изписаха. Но никога несъм имала подобни инциденти. И аз смятам, че не трябва да ги пия. Много ми е гузно, защото са много скъпи, а нашите не знаят, че не ги пия и си дават парите на вятъра.

Писах ти на лично. И за да не е спам. Един съвет. Просто се изправи пред вашите и им кажи че не искаш да вземаш тези "наркотици" (хаповете). На 18 си имаш донякъде думата. Всичко зависи от тебе.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от music_box Виж мнението
    Преди две години имах по-сериозни проблеми и затова ми ги изписаха.
    Ми няма как да се опитаме да ти помогнем като не казваш къв е проблема... А психиатъра тва му е работата да изписва лекарства, независимо дали са нужни или не. На психиатър се ходи ако имаш сериозни проблеми с психиката, в повечето случай физически. В твоя случай според мене си по скоро за психолог

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си