- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Pinks beauty box
Аз от Джон Фрида ... не знам ... Като че ли нямам обем. Но поне както си направя косата след това така си остава. Поне си мисля, че е от шампоана + балсама. Май очаквах като е за обем да не ми се омазнява толкова бързо косата (нали за обем изсушавали) и може би затова не съм толкова радостна.
Оценка 6/10.![]()
много съм доволна от шампоана , балсама ,кремчетата и матрициума))
Hostis Honori Invidia
Във facebook страницата им пише, ч е ще разкрият някои от продуктите на 10 а от 14 започват доставките.
Не знаех, че трябва да си събскрайбнат. Ще го направя, пък дано другия месец НАЙ–СЕТНЕ се добера до чудната кутия
едит: Изключително съм зле, имала съм регистрация. Да ви питам има ли възможност да направя така, че да ми се достави до офис на Спиди или Еконт, че малко трудно ще ме намерят вкъщи без предварителен контакт...
Последно редактирано от FuckingFreak : 10-06-2013 на 10:17
Дано този път да не преобладават иначе безплатните тестери, които можеш да си вземеш от всяка дрогерия/аптека. :Д
Иначе аз се абонирах, защото просто е яко да получиш нещо, в което не знаеш какво има.
Някой знае ли да ли ще има пак двойна кутия и за кои месеци ще е ?
Ехе..зарибихте ме и мен!Но явно е много сложна частта с поръчването..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
^ Беше сложно поръчването, когато все още нямаше абонаменти.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Момичета, към колко часа минава куриерът? На вас предните месеци кога ви я доставиха? Ако ме няма в нас я взимам от техен офис предполагам?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Предния път ми звъняха около 3-4 часа следобяд , но аз не бях на адреса. Питаха ме в кой офис да оставят кутията , и аз им казах най-близкия . На другия ден си я взех от там![]()
Много е тъпо за учащи , защото почти няма шанс да ме уцелят вкъщи![]()
Полина, на мен към 12:30 първите два пъти, а последния към 19:00. Близо до Пловдив съм, ако това има значение.![]()
Тцтц, тия хора да не очакват чакащият да си стои цял ден у тях.
Като ми изпращат нещо по Еконт си знам, че към 10-11 часа е при мен.
Ми явно ще се взима от офис, аз почти не си стоя у нас, така че... няма как:Д
На мен предния път към 12 ми я доставиха.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
абе,момичета аз се абонирах,получих имейл за потвърждение обаче си мисля,че
няма да си получа кутия.вие получава ли ли сте и някакво друго писмо ,защото аз нямам нищо ?
Днес получих някакъв автоматичен имейл, че кутиите са пратени. Нашите утре ги няма цял ден, а не знам дали няма да звъннат на моя номер, та да видим.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз си получих преди мъничко моята)) Горе-долу ми харесва.
^ Сподели какви продукти има. Аз този месец реших да не поръчвам и ми е интересно дали добре съм направила или съм изпуснала нещо готино![]()
^Можеш да прочетеш в блога ми за продуктите:
http://dreamsof-beauty.blogspot.com/...october13.html
Аз преди малко си я получих и съм много по-приятно развълнувана от миналия път. Почти всичко ми хареса, особено душ гела на биодерма. На мен ми се падна гланца от 8 лв в някакъв като тъмно жълт цвят, но за моя изненада всъщност стои много нежно. Общо взето се радвам, че си я поръчах.