.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

AliceSw ако така преценяваш всички хора ,жалко само за теб!
    Аз също съм достатъчно голяма и мога да си понеса отговорността ,просто преди съм чела едни неща и за по сигурно реших да пусна тема тук

А колкото до мен ,изпих хапчето си на 13 час ...и до колкото разбрах най-силно действа до 24 час
    Благодаря на всички който ми отговориха на въпроса и споделиха мнението си !

Голям фен Аватара на Котка.
    Цитирай Първоначално написано от free33 Виж мнението
    AliceSw ако така преценяваш всички хора ,жалко само за теб!
    Аз също съм достатъчно голяма и мога да си понеса отговорността ,просто преди съм чела едни неща и за по сигурно реших да пусна тема тук

А колкото до мен ,изпих хапчето си на 13 час ...и до колкото разбрах най-силно действа до 24 час
    Благодаря на всички който ми отговориха на въпроса и споделиха мнението си !
    Ако така преценяваш всички хора жалко за теб!
    Аз съм съм достатъчно голяма и мога да си понеса отговорността, просто преди съм чела едни неща и за по - сигурно реших да пусна тема тук.
    А колкото до мен - измих хапчето си на 13 - тия час.И доколкото разбрах най - силно действа до 24 час.
    Благодаря на всички, които ми отговориха на въпроса и споделиха мнението си!

/редактирано/

Цитирай Първоначално написано от Котка. Виж мнението
    Ако така преценяваш всички хора жалко за теб!
    Аз съм съм достатъчно голяма и мога да си понеса отговорността, просто преди съм чела едни неща и за по - сигурно реших да пусна тема тук.
    А колкото до мен - измих хапчето си на 13 - тия час.И доколкото разбрах най - силно действа до 24 час.
    Благодаря на всички, които ми отговориха на въпроса и споделиха мнението си!

/редактирано/

фостата за теп ковро

сега редактирай и това и покажи великите си знания, да еба шматката ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си