- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вие какво мислите ?
С приятеля ми правихме секс тази нощ и той свъррши на мен ,и някъде след околу 30-40 мин го направихме без презерватив но проблема е че той не се изми ..та въпроса ми е има ли шанс да съм забременяла?
Момиче взимай мерки! ..... Недей да чакаш естествено,че има възможност! Щом е свършил в теб и след това пак сте го правили,без да се е измил... пф ЕСКАПЕЛ за спешна нужда до 72 часа колкото по-рано толкова по ефектно!
не е свършил в мен!! а на корема ми ..но после го правихме и той не се изми?
Ами след като свърши малка час от сперматозоидите остават на пениса така,че има риск.....
и двамата сте доволно смотани, друго не мисля
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
AliceSw защо си тук в тоя сайт, да обиждаш хората или да отговаряш на въпросите които ги интересуват? Доста тъпо правиш!
Пии Ескапела час по скоро! Не се ли сещаш, че освен по члена му, сперма е останала и по семепровода? И с предеякулационната опа айде всички останали сперматозоиди в тебе.
не обиждам, казвам нещата както ги мисля
и двамата не сте мислили особено, ти трябва да си внимаваш кога ти е овулацията, за да знаеш имаш ли нужда от хапче или не, защото щом даже да се измие не се е сетил, надали ще дойде и да ти държи ръчичката докато си правиш теста после при чичо доктор
сега ти трябва да си събереш акъла и да решиш, ама за по-сигурно вземи изпии хапчето /аз не бих, но аз съм порастнала и мога да си поемам отговорностите и да си отговарям за решенията/
ПП сега прочети учтивия пост, прочети пак и евентуално ще откриеш нещо
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
AliceSw ако така преценяваш всички хора ,жалко само за теб!
Аз също съм достатъчно голяма и мога да си понеса отговорността ,просто преди съм чела едни неща и за по сигурно реших да пусна тема тук
А колкото до мен ,изпих хапчето си на 13 час ...и до колкото разбрах най-силно действа до 24 час
Благодаря на всички който ми отговориха на въпроса и споделиха мнението си !
Ако така преценяваш всички хора жалко за теб!
Аз съм съм достатъчно голяма и мога да си понеса отговорността, просто преди съм чела едни неща и за по - сигурно реших да пусна тема тук.
А колкото до мен - измих хапчето си на 13 - тия час.И доколкото разбрах най - силно действа до 24 час.
Благодаря на всички, които ми отговориха на въпроса и споделиха мнението си!
/редактирано/
изпий пакетче отрова за мишки и лягай да спиш спокойно, до сутринта тя ще убия сперматозоидите
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Абе хора то това забременяване да не е станало като настинката да се прихваща от въздуха. Нали требва си в овулация. Тоя ескапел мис е струва че го взимате кат тик так.