.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от BunyY Виж мнението
    Здравейте, искам да си направя татуировка, но имам нужда от идеи какви елементи да има! Най-добрата ми приятелка е далеч от мен и искам татуировката да изобразява разстоянието м/у нас, любовта ни една към друга и най-важното да е нежна! Чакам идеи приятели )
    пиши в темата за татусите, там ще ти обърнат повече внимание. :3
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на tori
    Зайка е права за темата ама щото съм добро дети, ще дам идея.

Цитирай Първоначално написано от BunyY Виж мнението
    Здравейте, искам да си направя татуировка, но имам нужда от идеи какви елементи да има! Най-добрата ми приятелка е далеч от мен и искам татуировката да изобразява разстоянието м/у нас, любовта ни една към друга и най-важното да е нежна! Чакам идеи приятели )
    Можеш да си напишеш първата буква от името някъде, например зад ухото и първата буква от нейното име около сърцето, гърдата, нещо такова, и някаква линийка, която да ги свързва. Нещо такова си представих аз.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Аз ли не разбрах нещо, или и предлагаш да си свърже ухото и цицата с черта?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Като го казваш така, звучи кофти. Иначе си го представям по някакъв много красив начин, нежничко такова. Чертичката е връзката между двете, а криволиченията и завоите са трудностите, през които минават заедно.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    В темата са събрани най-тъпите и изтъркани фрази, как не измислихте нещо ново!?

Повече от фен Аватара на 8bit
    Не ги слушай само бог може да те съди!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Като го казваш така, звучи кофти. Иначе си го представям по някакъв много красив начин, нежничко такова. Чертичката е връзката между двете, а криволиченията и завоите са трудностите, през които минават заедно.
    Да, може и малко тъпо да съм се изразила, нямах това в предвид.
    Просто си го представям някак несъразмерно, сякаш е, ъмм, прекалено дълго и тънко, не знам как да го обясня по-добре :д

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от 8bit Виж мнението
    Не ги слушай само бог може да те съди!
    Преди време една приятелка си направи и докато избираше шрифт ние с едно друго момиче се майтапихме че и ние искаме татуировки-аз исках пеперудка на кръста, а моята приятелка искаше Only God can judge me. Татуистът получи удар и каза че това ще му е осмия път днес, в който ще татуира това на някой.После ни разказа за още куриозни случаи,но съм ги забравила.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    "Искам татус, ама не знам какъв. "

ПЪЛНА тъпня. За мен е равно на пищенето на 2-годишно лапе, че иска захарен памук.
    +2 Освен това, помисли дали това не е грешка и как ще изглеждаш с татуировка на 60-70-80 години примерно и как ще изглеждаш в очите на внуците и децата си.

Цитирай Първоначално написано от natiibaby Виж мнението
    only god can judge me - Само бог може да ме съди ... това за мен е много добро .. и аз искам да си го татуирам :P
    изтъркано... пак и дали въобще има господ ?

Цитирай Първоначално написано от shadygirl Виж мнението
    дададада !!!!!!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Моята реакция :ДД
    Пет минути на земята от смях!

Не е лоша идея обаче, но може би е добре крайните точки да са по-наблизо. Ребрата към гръбнака ли, не знам... свързано с пунктир или пък с плътна, но тънка линия... със завъртулки като на телефон с кабел, ама по-нарядко.

Така го обясних, че просто... равна нямам.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Аз си представям пък нещо като пътче http://www.google.gr/imgres?um=1&sa=...18&tx=61&ty=50 и да има спирни точки, нещата които ви свързват - да речем една кино лента, касетофонче с нотички, някви книжки, чашка кафенце и т.н. нещата които правите заедно и са си някакви ваши си... и по пътя може вместо стъпчици да има звездички да речем http://www.google.gr/imgres?um=1&sa=...0&tx=139&ty=47

Мега фен Аватара на baby_baby
    щом незнаеш какво да си прави няма смисъл да си правиш

anonymous708973
    Guest
    Е, що, момичето има ясна идея какво иска да символизира, просто й трябват идеи, за да си включи въображението.

Повече от фен Аватара на 8bit
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Преди време една приятелка си направи и докато избираше шрифт ние с едно друго момиче се майтапихме че и ние искаме татуировки-аз исках пеперудка на кръста, а моята приятелка искаше Only God can judge me. Татуистът получи удар и каза че това ще му е осмия път днес, в който ще татуира това на някой.После ни разказа за още куриозни случаи,но съм ги забравила.
    Хахаах и при мен има подобна ситуация. Една приятелка искаше да се шари и ме викна с нея. Половин час си избираше шрифт накрая си хареса един и каза на татуиста, че иска да и напише Only God can judge me, а той и отказа да я татуира и я изгони

Цитирай Първоначално написано от 8bit Виж мнението
    Хахаах и при мен има подобна ситуация. Една приятелка искаше да се шари и ме викна с нея. Половин час си избираше шрифт накрая си хареса един и каза на татуиста, че иска да и напише Only God can judge me, а той и отказа да я татуира и я изгони
    Ако 2pac знаеше колко много кифли ще си татуират неговата фраза... Нямаше да направи песента сигурно.

Изчакай докато не ти се случи/не се натъкнеш на някой, който ще те накара да искаш татуировка, която да ти напомня за него.
    Ако аз си направя татуировка бих искала да е името на сестра ми.. Само ми е много интересно какво правят хората, които си татуират името на гаджето си и после късат. Търсят си друг със същото име?

Град
    у нас...
    ^ Просто им остава хубавият спомен за човека и моментите. Това че са скъсали/ разделили/ умрял е, не значи че няма да го помнят винаги.

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    ^ Просто им остава хубавият спомен за човека и моментите. Това че са скъсали/ разделили/ умрял е, не значи че няма да го помнят винаги.
    да, обаче е супер тъпо на 14-15 години да си татуираш името му с нагласата, че никога няма да скъсате и след точно 2 дни да ревеш, че сте се скарали и искаш да махнеш татуса (давам изцяло личен пример), за това НЕ подкрепям татусите с имена на гаджета. :3

Град
    у нас...
    Първият ми татус го направих на 16, във връзка с приятеля ми. Бях с ясното съзнание, че искам да се омъжа за него и да му народя дечица :Д Да, плановете са си същите, просто имаме реална представа първо да се образоваме и развием професионално. На лице са вече четири мои татуса свързани с него, а той има два.
    Ок, не са имена и к'во от това - ако си направя портрета му, достатъчно ясен ли е... :д смисъла.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    да, обаче е супер тъпо на 14-15 години да си татуираш името му с нагласата, че никога няма да скъсате и след точно 2 дни да ревеш, че сте се скарали и искаш да махнеш татуса (давам изцяло личен пример), за това НЕ подкрепям татусите с имена на гаджета. :3
    +++ Подкрепям с две ръце : )

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Първият ми татус го направих на 16, във връзка с приятеля ми. Бях с ясното съзнание, че искам да се омъжа за него и да му народя дечица :Д Да, плановете са си същите, просто имаме реална представа първо да се образоваме и развием професионално. На лице са вече четири мои татуса свързани с него, а той има два.
    Ок, не са имена и к'во от това - ако си направя портрета му, достатъчно ясен ли е... :д смисъла.
    ами .. хубаво е че при теб не се е случило така, но в 90% от случаите после има ред сълзи, ред сополи и чудене как да се махне този татус ;d

Град
    у нас...
    Добре де, не виждам смисъл да се маха. Все пак си правиш татус, щото го обичаш въпросният човек. След това ако нещата се развалят, то така или иначе любовта ти не се изпарява и да го забравиш. Остава си красивия спомен. Самата идея за да си татуираш нечие име, нечий фейс и т.н. на тялото ти, значи че този човек ти е доста вътре в душата и искаш да си го овековечиш. Независимо дали утре го блъсне камион примерно и след три години ти пак се влюбиш. Татуса на момента - изразява моментното ти състояние, което искаш да овековечиш.

Много се обяснявам, просто се афектирам от разни изказвания. На мнение съм, че всеки има правото да си прави каквото иска. Та така както вие не може да ме обедите в един какво си, така и аз вас

^аз ти говоря за човек, който си мисли че обича, но след първия скандал вече осъзнава, че изобщо не го обича и т.н. лапешки истории. Иначе съм съгласна с теб, но проблема е че не всички разсъждават като теб, в повечето случаи нагласата е следната 'ще си направя татуса, ще го обичам цял живот' и като стане нещо 'аз тоя как съм можела да ходя с него, никога не съм го обичала тоя татус го направих само за ей така и сега ще намеря НЯКАКЪВ начин да го махна' и след момента на осъзнаване, че това нещо не се маха току-така се започва с хленченето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си