аз много добре знам колко е, факта, че казвам по-малката цифра говори, че моите теории не се базират на цифроманията "колкото повече толкова повече" както някои други правят - сред които епъл, самсунг.. общо взето повечето - щом стигнаха и до чийтинг в бенчмарк тестовете - трагедия.

а виж, това, че чупят рекорди не е тяхна заслуга, а по-скоро манията около това да имаш айфон.. но естествено ти само говориш наизуст и няма как да знаеш такива работи, които се гледат обективно.. всичко това го казвам като притежател на самсунг SGH - C270 (просто го гугълни; да, нямам смартфон) епъл - те могат да ти предложат нокиа с фенерче и да кажат, че е революционно у-во с ябълка отзад и цена от $800 - винаги ще има хора които да го купуват - разбираш ли, че липсата на информиране и желанието за това у хората е драстично намаляло особено след като те вече имат 1 айфон - с 1 дума това е зомби ефект. няма значение дали има по-хубави или по-добри - аз ще си купя епъл, защото стария ми беше епъл, защото всички имат епъл, защото момичетата като ме видят с епъл... изобщо това е липса и на здрав разум, където вече се отклонявам към аналитична психология, но в общи линии колкото аз съм хейтър - толкова и ти си фен.

донякъде оправдавам покупката на айфон от повечето програмисти и то само заради iOS.. нищо друго.

хипита си говорят:
- за колко си взе твоя айфон?
- за 1300
- ее.. прецакал си се, моя го взех за 1600