.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Голям фен
    Толкова ли ти е важно дали осъзнава или не?? За това ли си го прибрала? И да, осъзнава и винаги ще осъзнава мога да ти гарантирам...
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Цитирай Първоначално написано от malkasladka Виж мнението
    Толкова ли ти е важно дали осъзнава или не?? За това ли си го прибрала? И да, осъзнава и винаги ще осъзнава мога да ти гарантирам...
    Просто беше много наплашено, когато го прибрах - щеше ми се да знае, че нищо от преживяното няма да се повтори и да забрави за предишният си живот... И предното ми куче беше така - изхвърлено от "прекрасни хора"; до края на живота си не можа да свикне, че вече искат да го погалят, не да го ударят. Плачеше ми се всеки път от реакцията му...Никой и нищо не заслужава да изпитва такъв страх, за това се надявах малкият или да забрави, или да приеме, че вече е друго.

Прибрах го, защото не съм усещала толкова силна връзка с друго същество. Точно, защото няма човешки черти.
    (Преписването на такива би било обидно за което и да е животно, впрочем.)

Вече е добре. Игрив, любопитен, гонещ опашката си и изяждащ огромно количество храна. Обича да си играе с пит були и немски догове. Много е храбър, чак му се възхищавам. От наплашеното топче, свиращо се в ъгъла при видът на колан не е останало нищо.

Ветът го дава 25 кила в переспектива...От сега му подготвих собствен диван.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си