- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Напих си и ме наказаха
Е ти нещо друго ли си очаквала? Може би златен медал за храброст а?На теб ти трябва едно хубаво ошамарване.
Следващия път Фнимавай
Пак хубаво, че са те наказали. Познавам една, дето като я хванаха да пуши, й трапаносаха кутия цигари отпред, на масата и я накараха да я изпуши цялата - цигара от цигара. Сещай се какво се случи и дали запали цигара повече в живота си след това.
Добре че вашите не са постъпили по подобен начин.
Така хайде да не я упрекваме ? И аз миналата година се бях напила доста и то хем за пръв път и бях на 15.. след това се прибрах нашите ме видяха но стореното сторено.. бях уж наказана до следващият рожден ден на който ще отида, преди да отида само ме помолиха да не се прибирам в такова състояние но все пак това вече ми беше обеца на ухото и така де вече по някакъв навик винаги ми поглеждат очите дали съм пила.. и все пак няма как да го ускориш но ще видиш че до следващият рожден ден ще те пуснат и няма да пиеш :Д
Деца, не пийте, като не можете.![]()
Welcome to the Jungle...
Ем,нормалните деца\тинейджъри,на 14 години не пият или поне не би трябвало.Аз ако бях на мястото на вашите,наказанието щеше да ти е най-малкият проблем.Научи се как се да се държиш,а не да се правиш на много готина.
Оф, аре млъквайте, жалкарчета. Чудя се дали насаденото ви мислене е по-страшно или абстиненцията ви от внимание.
Всъщност се чудя защо се чудя.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Дефиниция за нормалност и нормален. Както и обяснение "Защо трябва да сме нормални".
А на 16 сигурно "могат"? Защо смяташ, че нормалните тийнейджъри не пият?
Ако нормалност е мнозинството, точно то не пие ли (отново съдя по вашите спорни изчисления, според които няма ученик, който не замръква по улиците всяка вечер)? Кой определя дали нещо трябва или не трябва? Смятате, че не е правилно да пие алкохол на рожден ден (нито го е правила преди, нито смята да го повтаря - веднъж е започнала да пие. Аз знам, че когато човек започне, няма спирачки)? Защо.
И искам точен отговор - а) защото съм живяла пълноценен живот, видяла съм от всичко и съм минала през всичко, или б) защото съм на земята от 17-18 години и имам изградена морална версия на света - такъв, какъвто трябва да бъде, благодарение на родителите и бабите си?
Добре, но не си. Както и всички, които писаха подобни клишета в темата. Изкривените ви представи за света са по-некадърно оформени и от тези на средния юноша. Нейните родители знаят какво е най-добро за нея, защото са живели и са видели в пъти повече от вас. Но и вас няма какво да виня... слепецът не може да види пред себе си, а, за да го направи, трябва да погледне назад. Но той не иска и не иска...
Я кажи на нас, 14-годишните, кой щеше да е по-голям неин проблем?
А това просто няма нужда от коментар.
Не приемай това, което казвам, лично - ти си събирателен образ на всички псевдоморалисти, отговорили в темата.
Не видях LHDWBD да казва някое от следните неща:
- Дайте ми експертна оценка за постъпката ми
- Кажете ми, какво бихте направили, ако бях ваша дъщеря
- Обсъдете компанията ми
- Обсъдете поколението ми
- Кажете на всички тук вижданията си за новата генерация
И още n на брой неща, които не спирате да повтаряте. Мисля, че се изчерпвате.
То пък ти е за хвалба, че си се натаралянкала на 14 ...![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Пий по 50 грама ракия дневно, със салата - едно нарязани домати и краставици и кубчета сирене.
Авторката няма да я коментирам, щото е ясно, че си прави ташак, ама другите... Вие сериозно?! На 14 било нормално да се прибере пияна?! Всъщност, наистина напоследък взе да става нормално, ама не ми се струва много правилно... Ако бях на техните, щях да я оставя да спи на постелката пред вратата.
Едно е да пиеш, дето се вика, за повдигане на настроението, друго е да пиеш, за да се напиеш, както сега е модерно и "нормално".
То сигурно е нормално и на 16 - 17 вече да си пил от всичко , да си пушил от всичко и да си шмъркал от всичко... Да не говорим - че трябва да си отворил голяма бройка/да са те отворили голяма бройка...
другият път бегай из парка или се метни у некой фонтан да изтрезнееш и тогава се прибирай
да не те виждат в таквоз състояние
:О