.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1176

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Mного смело говориш за кола, която дори не си виждал на живо, палячо

П.П. Нямам намерение да се обяснявам к'во съм открил по колата след обстоен оглед в сервиз, обаче ми е любопитно ти какво караш ? Може би за своята кочина ще знаеш по-добре реален ли ѝ е километражът, от колкото за моята
    Не ми трябва да съм виждал "колата" на живо след като снимката казва достатъчно... Голям си гъзар с 20 годишно БМВ което е имало 20 собственика и което го паркираш пред блока у обеля. Голем прас, че има 118 кончета... Бавното с ие бавно... И голем прас, че караш с 18-ки.... Нищо, че на първата дупка ще изкривиш някоя джанта.

А що се отнася до това аз какво имам не е твоя работа. Точно заради такива като тебе съм спрял да казвам какво карам защото видиш ли завиждащото Българско племе не можеше да спре да ме псува.
    Последно редактирано от Nakadah : 10-09-2013 на 18:21

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Не ми трябва да съм виждал "колата" на живо след като снимката казва достатъчно... Голям си гъзар с 20 годишно БМВ което е имало 20 собственика и което го паркираш пред блока у обеля. Голем прас, че има 118 кончета... Бавното с ие бавно... И голем прас, че караш с 18-ки.... Нищо, че на първата дупка ще изкривиш някоя джанта.

А що се отнася до това аз какво имам не е твоя работа. Точно заради такива като тебе съм спрял да казвам какво карам защото видиш ли завиждащото Българско племе не можеше да спре да ме псува.
    Koга съм изтъквал, че колата ми има "много" коне ? Видиш ли, изведнъж като стана въпрос за теб - не било моя работа. Ама с арогантния си коментар, отностно БМВ-то, доста красноречиво показваш отношение по моята кола и състоянието ѝ.
    Въпросът не е какво си казал - никъде не съм писал, че е супер запазена, че 18-ките са подходящи джанти и че съм я взел за гъзария. Проблемът е начина, по който се изразяваш.

Иначе, браво. Имаш заучени фрази, с които получаваш бонус точки Т'ва с блока "у" Обеля ме впечатли.

П.П. Искрено се надявам на живо да подхождаш по-коректно към нещата. Да скачаш с "хахахаха"-тата на непознати хора не е много подходящо.

Поздрави.

П.П.2 Имам документи, които доказват, че колата ми е на реални 216к км. до момента, в който я закупих. На стенд показа перфектна геометрия. Диагностиката беше 6, двигателят си е идеален. Имах завишена компресия в 3-ти цилиндър, но това вече се оправи. Абе, изобщо целият бълвоч, който изписа за колата ми, можеш съвсем спокойно да си го навреш в на майка ти путката. Упс, нещо ми се изплъзна културният език.
    Последно редактирано от Mladenoff : 10-09-2013 на 19:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си