- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
Не ми трябва да съм виждал "колата" на живо след като снимката казва достатъчно... Голям си гъзар с 20 годишно БМВ което е имало 20 собственика и което го паркираш пред блока у обеля. Голем прас, че има 118 кончета... Бавното с ие бавно... И голем прас, че караш с 18-ки.... Нищо, че на първата дупка ще изкривиш някоя джанта.
А що се отнася до това аз какво имам не е твоя работа. Точно заради такива като тебе съм спрял да казвам какво карам защото видиш ли завиждащото Българско племе не можеше да спре да ме псува.
Последно редактирано от Nakadah : 10-09-2013 на 18:21
Koга съм изтъквал, че колата ми има "много" коне ? Видиш ли, изведнъж като стана въпрос за теб - не било моя работа. Ама с арогантния си коментар, отностно БМВ-то, доста красноречиво показваш отношение по моята кола и състоянието ѝ.
Въпросът не е какво си казал - никъде не съм писал, че е супер запазена, че 18-ките са подходящи джанти и че съм я взел за гъзария. Проблемът е начина, по който се изразяваш.
Иначе, браво. Имаш заучени фрази, с които получаваш бонус точкиТ'ва с блока "у" Обеля ме впечатли.
П.П. Искрено се надявам на живо да подхождаш по-коректно към нещата. Да скачаш с "хахахаха"-тата на непознати хора не е много подходящо.
Поздрави.
П.П.2 Имам документи, които доказват, че колата ми е на реални 216к км. до момента, в който я закупих. На стенд показа перфектна геометрия. Диагностиката беше 6, двигателят си е идеален. Имах завишена компресия в 3-ти цилиндър, но това вече се оправи. Абе, изобщо целият бълвоч, който изписа за колата ми, можеш съвсем спокойно да си го навреш в на майка ти путката.Упс, нещо ми се изплъзна културният език.
Последно редактирано от Mladenoff : 10-09-2013 на 19:39