- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
Mного смело говориш за кола, която дори не си виждал на живо, палячо
П.П. Нямам намерение да се обяснявам к'во съм открил по колата след обстоен оглед в сервиз, обаче ми е любопитно ти какво караш ? Може би за своята кочина ще знаеш по-добре реален ли ѝ е километражът, от колкото за моята![]()
Последно редактирано от Mladenoff : 10-09-2013 на 17:06
Не ми трябва да съм виждал "колата" на живо след като снимката казва достатъчно... Голям си гъзар с 20 годишно БМВ което е имало 20 собственика и което го паркираш пред блока у обеля. Голем прас, че има 118 кончета... Бавното с ие бавно... И голем прас, че караш с 18-ки.... Нищо, че на първата дупка ще изкривиш някоя джанта.
А що се отнася до това аз какво имам не е твоя работа. Точно заради такива като тебе съм спрял да казвам какво карам защото видиш ли завиждащото Българско племе не можеше да спре да ме псува.
Последно редактирано от Nakadah : 10-09-2013 на 18:21
Koга съм изтъквал, че колата ми има "много" коне ? Видиш ли, изведнъж като стана въпрос за теб - не било моя работа. Ама с арогантния си коментар, отностно БМВ-то, доста красноречиво показваш отношение по моята кола и състоянието ѝ.
Въпросът не е какво си казал - никъде не съм писал, че е супер запазена, че 18-ките са подходящи джанти и че съм я взел за гъзария. Проблемът е начина, по който се изразяваш.
Иначе, браво. Имаш заучени фрази, с които получаваш бонус точкиТ'ва с блока "у" Обеля ме впечатли.
П.П. Искрено се надявам на живо да подхождаш по-коректно към нещата. Да скачаш с "хахахаха"-тата на непознати хора не е много подходящо.
Поздрави.
П.П.2 Имам документи, които доказват, че колата ми е на реални 216к км. до момента, в който я закупих. На стенд показа перфектна геометрия. Диагностиката беше 6, двигателят си е идеален. Имах завишена компресия в 3-ти цилиндър, но това вече се оправи. Абе, изобщо целият бълвоч, който изписа за колата ми, можеш съвсем спокойно да си го навреш в на майка ти путката.Упс, нещо ми се изплъзна културният език.
Последно редактирано от Mladenoff : 10-09-2013 на 19:39
Приятел на запад карат страшно много, често първият собственик не пази колата особено, защото те рядко карат колите след падането на гаранцията. След това тези коли менят доста собственици и е трудно да се повярва, че кола над 10г е на 150-160-190хил км. Защото е с превъртян километраж. В момента една от колите които аз карам е с първа регистрация края на 2000г. Когато пристигна колата, човека който ми я продаде е приятел, купували сме от него много кили, та той директно попита с колко да превъртят километража. Цялата работа отнема 10мин. В момента реалните км на колата са около 300хил, а показва 230, само при нас колата е навъртяла около 100хил. за няколко години. Истината е че много трудно може да забележиш какво и е на една стара кола и какво не и е. Реално до голяма степен си е до късмет. Друго си е да изкараш новата кола от дилъра и да ти мирише на кожа вътре една година, да си имаш сервизиране и гаранция както подобава, казвам ти го като човек карал и чисто нови коли и учил се на кола 89г. Просто в България повечето хора са принудени да карат коли 10 ръка, така че не се засягай.