.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Аз не казвам, че не е истинска. Просто според мен има ясно-диференцирана разлика между харесване и обичане.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Аз не казвам, че не е истинска. Просто според мен има ясно-диференцирана разлика между харесване и обичане.
    На 15 не ми беше много ясно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Като сме тръгнали да се заяждаме...Ти знаеш ли каква е разликата между влюбване и обичане?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Като сме тръгнали да се заяждаме...Ти знаеш ли каква е разликата между влюбване и обичане?
    Че едното се отнася до започването, а другото до цялото действие?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Че едното се отнася до започването, а другото до цялото действие?
    Че едното е до обвързването, а другото до самите отношения. Може да обичаш някого от срещуположния пол, а да не ти е нищо повече от приятел и обратното - да си влюбен в човека до теб, но връзката ви да е още млада и да не го обичаш. От едното не следва другото.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Да, знам я! И определено се различават от харесване. И само за протокола - не съм тръгнал да се заяждам, явно грешно си ме разбрала. Просто направих уточнението, че има разлика между едното и другото.

+ това обичам мусака, но не съм влюбен в нея

Че едното е до обвързването, а другото до самите отношения. Може да обичаш някого от срещуположния пол, а да не ти е нищо повече от приятел и обратното - да си влюбен в човека до теб, но връзката ви да е още млада и да не го обичаш. От едното не следва другото.
    И предвид този ^ ти коментар + предишния:
    Ако приемем, че обичам мусаката, това обвързва ли ме с нея? А ако приемем изяждането й като отношения (изхождащи от мен, спрямо мусаката), то тогава това би ли означавало, че съм влюбен в нея или просто консумирам връзката ни без да има любов?
    Последно редактирано от Tsukuda_Hiroshi : 10-11-2013 на 18:46

Да, знам я! И определено се различават от харесване. И само за протокола - не съм тръгнал да се заяждам, явно грешно си ме разбрала. Просто направих уточнението, че има разлика между едното и другото.

+ това обичам мусака, но не съм влюбен в нея

И предвид този ^ ти коментар + предишния:
    Ако приемем, че обичам мусаката, това обвързва ли ме с нея? А ако приемем изяждането й като отношения (изхождащи от мен, спрямо мусаката), то тогава това би ли означавало, че съм влюбен в нея или просто консумирам връзката ни без да има любов?
    Всъщност имах предвид точно това, че обичането не е задължително да е свързано с обвързване и съответно отношенията с влюбване.../Сега забелязах, че съм разменила реда../

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си