- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм :(
Да си влюбен не означава просто да имаш някакви симпатии към някого,аз когато се влюбих в едно момиче постоянно мислех за нея,гледах и снимки,се се опитвах да се сближим,да видя дали поне имам шанс,харесвах я във всяко едно отношение тя беше като идеал за мен момиче,бих направил всичко да съм с нея,това е любов.
П.С.Аз съм на 14 и не мисля,че като сме малки и това е "детска любов" не означава ,че не я чувстваме истински![]()
О, не, определено никой не е искал да каже, че че не чувствате любовта истински. Напротив - детските чувства са едни от най-истинските и неподправените. Проблема е начина на мислене. Имам предвид не това, че мисленето на децата е погрешно (понякога наистина е), а това, че с течение на времето, мисленето им се променя. Ако днес сте искали едно нещо - независимо дали говорим за играчка или изисквания към отсрещния човек - нещата се променят. Ако днес си искал приятелката ти да е с големи цици (примерно), утре ще искаш да можете да си говорите за нещо... като същността на живота, Вселената и пр. И когато приятелката ти с големите (примерни) цици не може да ти говори на такива екзистенциални теми, започваш да си търсиш такава, която може. За това по-малките имат по-нетрайни връзки. Не, защото чувствата им не са наред.