Ooo, колко сладко <3 Аз се татуирах вчера, много съм доволна. Снимки ще пращам на лични, че самото място е по-специфично, но не съм се снимала още. ;д
Първоначално написано от heartshapedbox Ooo, колко сладко <3 Аз се татуирах вчера, много съм доволна. Снимки ще пращам на лични, че самото място е по-специфично, но не съм се снимала още. ;д Ух, да не си си направила trampstamp? Искам да видя!!
прати като се снимаш
Първоначално написано от heartshapedbox Ooo, колко сладко <3 Аз се татуирах вчера, много съм доволна. Снимки ще пращам на лични, че самото място е по-специфично, но не съм се снимала още. ;д И аз искам снимка, ако може :3.
http://ask.fm/iwwkaa
Първоначално написано от PinkPan7her Ух, да не си си направила trampstamp? Искам да видя!! Първоначално написано от mimsssssss прати като се снимаш Първоначално написано от tori Оле, толкова са сладки. <3 Честито. Хартшейп кутийката да праща снимки колкото се може по-бързо. Първоначално написано от Зайче.. И аз искам снимка, ако може :3. Пратих ви, би трябвало да е станало :Д Пантерке, трампщамп не искам, гърба е за някой по-голям проект :Д
Правила