- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Опитваме се да бъдем готини, но родителите развалят работата
Сериозна връзка и секси момиче на 11 години няма колкото и да си небрежна!
Еми аз съм една година по-голяма от теб и смях се много. Значи на 13 искаш да имаш сериозна връзка. Не знам какво разбираш под това, но да ти кажа честно никоя от приятелките ми не е имала такава. Щом толкова подражаваш на сегашните момичета е лошо, защото това значи че се влияеш много. Разбирам малко да се кефиш на някоя какичка от даскалото ти ама чак толкова.
За дрехите пък до миналата година майка ми идваше с мен по магазините, но вземахме това което на мен ми харесва. Сега пък ходя сама да си купувам и не това не означава, че се обличам като кучка.
Дано да разбираш че една "сериозна връзка" се гради от двама , а не само от един, и ми е малко трудно да си представя как една 13 годишна ще се държи достатъчно сериозно за да изгради тази "сериозна връзка".
1во - сериозно момиче на 13 - ппахьхаАХХАЬХХАххахххахх
2ро - сериозни връзки на 11? - АХАХХАХАХХАХАХАХАХАПХЬПАХ ПЬХАХАХХАХАХАХХААХАХХАХАХ ХАХА
ТИ сериозно ЛИ?
Абе миличка, училището е, за да се УЧИ! Не съм виждала модни шоута в даскало, няма и да видя. Знаем, че сега сте суетни и се чудите как да свалите сладура от 2-я чин, ама не ходете с токчета и някакви разголени блузи. Родителите ти предполагам ти купуват нормални дрехи, но ти още не го осъзнаваш. Жалко, че поколението ни е такова и 11-12 годишни ходят с кецове с 10 см платформи(била съм свидетел на това). Чупят и подгъват крака, ама нали трябва да са готини...
Докато четох темата имах чувството че слушам 10 годишни кифли.
1. Да, добре може да ви излагат, но поне имайте уважение.. Инъче ще станете като мен заради същото.. Ще загубите връзка със семействата си.
2. Дрехите и обувките не са най-важните неща ОСОБЕННО на вашата възраст.
3. По-добре те да ви копуват дрехи, защото знам, че като отидете вие ще си купите нещо хипер скъпо например блуза тип : Hipster, SWAG, YOLO и т.н. за около 60-70 лв. .
4. Разбирам да сте на 15-16 да сте "по-отпуснати" в училище, но вие сте едва 6-7 клас.
5. Да, някой хора имат връзки на по 6-7 години, но те в никъкъв случей не са сериозни.