.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Ескапел и още нещо... ????

Здравейте. ( на 18 години съм-момиче ) Имам нужда от съвет се надявам да ми го дадете . Преди да ме упрекнете ще кажа- Ще се консултирам с гинеколожката ми , но най-рано мога след 1-2 дни , а до тогава се надявам и вие да дадете мнение.
    На 11 вечерта с приятеля ми имахме полов контакт при който презерватива се скъса. Не е свършил в мен,но не сме сигурни дали не е имало нещо,дори малко. На 12 (днес) рано сутринта пих ескапел - 9 часа след гафа, просто нямаше как по-бързо. Сега ни остава само да чакаме , но имам изписани лекарства от гинеколожката за бактерии , които трябваше да почна вчера , но след като съм пила ескапел не знам дали е редно. Въпросът ми е - мога ли да ги почна след 2-3 дни и има ли опасност да подействат на ефективността на ескапел и на мен самата ?
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    А не знам за лекарствата, но опредлено не е трябвало да пиеш ескапел, защото нищо не е станало.Изчакай консултация с лекарката...

Еми не мога oа съм сигурна , тъй като той каза , че е усетил че може да свърши и се е спрял и след това се скъса...
    Последно редактирано от kitti123 : 10-12-2013 на 19:14
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Супер фен Аватара на prince
    Вие тия хапчета ги пиете като бомбони.

А пък вие знаете по-добре от мен дали трябва или не. Все пак аз го правих , а не вие , или се бъркам ?

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Добре де защо се нервиш?!Пуснала си тема, не може да има отговори по нея само такива каквито на тебе ти харесват.

Именно пуснала съм тема , в която пише , че вече съм пила хапчето. След като вече съм го взела , какъв е смисъла от упреци,които нищо няма да променят ?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Вие тия хапчета ги пиете като бомбони.
    +1

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Жените веднага след скъсан презерватив тичат за ескапел

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Ако не е свършил в теб, няма почти никаква вероятност.
    Ако пък не си била в овулация, хептен. А относно бактериите, понеже не съм сигурна дали би имало някакъв евентуален проблем, няма да изказвам мнение.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на prince
    Аптеките направиха много пари от бавноразвиващи се момичета.

Изчакай консултация с гинеколожката и тогава ги пий.

Ако не си била в овулация не е трябвало да го пиеш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

говори с гинеколожката , не очаквай компетентни мнения за лекарствени продукти и тяхното използване/смесване от хора във форум

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си