.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    ОЛЕЕ, НЕ БЪРЗАЙ! МНОГО СИ МАЛКА!

Особено с турчин - слагаш си таралеж, момиче! Трудно е да ти опиша на какъв можеш да попаднеш. Тяхното мислене не е като нашето. Просто НЕДЕЙ! Не се похабявай не си струва.

Гледай си училището и не се занимавай с глупости.

Знам, че не мога да те спра, но размисли...
    Извинявай ако въпроса е личен,но ти на колко беше,когато имаше гадже за първи път? И не мисля,че е таралеж в гащите само защото е турчин.Лично аз нямам нищо против какъв е,стига да е свестен.А може ли да обясниш защо мислиш че е таралеж в гащите? Благодаря ти за мнението и ще съм радостна,ако споделиш отново!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от Tonichkka Виж мнението
    Извинявай ако въпроса е личен,но ти на колко беше,когато имаше гадже за първи път? И не мисля,че е таралеж в гащите само защото е турчин.Лично аз нямам нищо против какъв е,стига да е свестен.А може ли да обясниш защо мислиш че е таралеж в гащите? Благодаря ти за мнението и ще съм радостна,ако споделиш отново!
    Цитирай Първоначално написано от Tonichkka Виж мнението

Не се притеснявай, въпроса е напълно естествен. Първата ми връзка беше на 18. Сега съм на 24. Като се върна назад разбрах, че е можело да изчакам още мъничко, поне да срещна по- добра партия. Не беше турчин, но имам достатъчно основания да смятам, че ако се бях омъжила за него, живота ми щеше да е пълна катастрофа.
    Тръгнах с този човек, защото другите отдавна се бяха севтосали и поради същите причини като теб, смятах че съм пропуснала нещо до този момент. Като започнах връзката, нищо не осъзнавах, влюбих се, легнах с него и 3 години едва не минах през ада.
    Разделих се с него и си подредих живота.

Относно за това, че е турчин чувала съм, че снимат приятелките си с камера докато правят секс и после го показват на приятелите си. Ужас просто.

Супер фен

Не се притеснявай, въпроса е напълно естествен. Първата ми връзка беше на 18. Сега съм на 24. Като се върна назад разбрах, че е можело да изчакам още мъничко, поне да срещна по- добра партия. Не беше турчин, но имам достатъчно основания да смятам, че ако се бях омъжила за него, живота ми щеше да е пълна катастрофа.
    Тръгнах с този човек, защото другите отдавна се бяха севтосали и поради същите причини като теб, смятах че съм пропуснала нещо до този момент. Като започнах връзката, нищо не осъзнавах, влюбих се, легнах с него и 3 години едва не минах през ада.

Относно за това, че е турчин чувала съм, че снимат приятелките си с камера докато правят секс и после го показват на приятелите си. Ужас просто.

И не е нормално първото ти гадже да е на 18 ..

Мега фен Аватара на Lilanda

Чакай сега..Ти ако смяташ, че тя ще се омъжи за първия, с който се сгаджоса...Много малко хора го правят.

И не знам вече за кой път питам-защо слагате всички под един знаменател като знаете, че изключения винаги има?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си