.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 134

Тема: Кой би..

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    И още нещо, важно е да знаете и какво казвате, умишлено ви насочих как едното "недоизказване" води до последствие - начинът по който се изразихте и възможностите, по които можеше да бъде разбран, а и най-важното - най-главната разбираема точка.

100
    62
    100
    92

Вие избирате.

абе овцо кво си посочила ? посочи как ще си умреш проста като преслава и другите овци .. звездите ви в бг

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    виж мизерник ,тва че си видел реклама по дойче веле не значи ,че на запад е по добре,ходете бесете се по чужбина,без вас е по-добре
    Кой е казал, че е по-добре? Да пътуваш означава да откриваш света, да виждаш неща, които ги няма в държавата, в която си роден. Ти отиваш да живееш там, отиваш да сси вееш гъза по музеи, водопади и върхове. Не искам да повярвам, че мислите по този начин.

Едит: Под това "отиваш да живееш" имам предвид, че отиваш да се нагледаш. Не да бацаш и да годенясваш.
    Последно редактирано от tori : 10-13-2013 на 20:49

РАНИЕРИ

бате не отговаряй на тая или на отрепката риба.. тея са за психото жалко че държавата е мизерна и нема пари да ги храни и ги пуска на свобода .. шит хепънс

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Аз ли не схванах въпроса или ти? Тук се питаше дали би отишла някъде за известно време. Не да ходиш да се установяваш, да работиш и т.н.

Не бих се навил да работя и живея за постоянно в чужбина. Достатъчно съм кадърен, за да постигна целите си и тук.
    Ка-зах.
    Научете се да се изразявате (по-точно към баш първите в глупавата тема).
    И ви го опростих по най-лесно разбираемия начин - как ако не умеете да изразите правилно мисъл, можете да бъдете разбрани по много начини.
    Не вярвам да е толкова сложно.
    -10 точки.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от wtfwtfwtf Виж мнението
    жалко че държавата е мизерна
    Вече си спечели една майна и от мен!

Пича с колелото на ав.
    Забавно ми е да ти чета пенсионерските тъпотии, още повече като се обръщаш с мен на "овцо", жалко само че нямам намерение да се запътя към чалга индустрията, и още по-жалкото е че "простия", както казваш, в случая е тоя с цветущите обръщения към ЖЕНА.

Вече си спечели една майна и от мен!
    хахах е не е ли така ? или искаш сирийските бежанци да те шибат :Д смешник

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    абе не ви ли писна да се карате във всяка тема бе

Пича с колелото на ав.
    Забавно ми е да ти чета пенсионерските тъпотии, още повече като се обръщаш с мен на "овцо", жалко само че нямам намерение да се запътя към чалга индустрията, и още по-жалкото е че "простия", както казваш, в случая е тоя с цветущите обръщения към ЖЕНА.

пенсионер мое да каеш на баща ти който те е държал в клетка , и ти е казал да гледаш стари клипове на бай тошо и другите в парламента боклуци, и ти е казал по хубаво от тука '' нема '' естествено че си боклук и такъв си оставаш

Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    Тва не е каране.... Аз сама за себе си се аргументирам, защо казвам дадено нещо, а пък друг е въпроса как се приема

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    И аз това се чудя. Айде да спорим за нещо кой знае кво - окей, но това са мечти, цели, надежди. Няма неправилно мнение.

хахах е не е ли така ? или искаш сирийските бежанци да те шибат :Д смешник
    На калпавия хуй космите му виновни!
    В превод: Ти си непрокопсаник и държавата не е виновна за това. Където и да отидеш няма да станеш Някой.

пенсионер мое да каеш на баща ти който те е държал в клетка , и ти е казал да гледаш стари клипове на бай тошо и другите в парламента боклуци, и ти е казал по хубаво от тука '' нема '' естествено че си боклук и такъв си оставаш
    Ти прочете ли изобщо как няколко пъти споменах нещо, което опровергава твоето ти становище относно мен в момента?
    Виждам че не, а и да си, нищо не си разбрал, сигурно трябва да се обясни елементарно на идиот като теб, комунистите за ножа, но си тъп и го извади веднага като жокер, уж да ме удариш по болно място, но когато нападката ти е безпочвена, имаш още хляб да ядеш.

На калпавия хуй космите му виновни!
    В превод: Ти си непрокопсаник и държавата не е виновна за това. Където и да отидеш няма да станеш Някой.
    кое от тва което казах беше лъжа бе боклук ? че ми използваш някви изтъркани лафове ? боклука си ти и такъв си оставаш държавата нема пари да храни лудите и ги пуска на свобода такиа като тебе и ония 2 ма боклуци, а за бежанците също ли е лъжа ? за тва ще се бориш за 10 стинки паляк

Аре захапи ме, чакам, щото си изключително малоумен и сигурно си свикнал вече да го чуваш често.

***Впрочем, много говори за липса на и малко мозъчни клетки, че се обръщаш към всеки, с различно мнение от твоето, на селски изрази и фрази. Лошо, тц, тц.

кое от тва което казах беше лъжа бе боклук ? че ми използваш някви изтъркани лафове ? боклука си ти и такъв си оставаш държавата нема пари да храни лудите и ги пуска на свобода такиа като тебе и ония 2 ма боклуци, а за бежанците също ли е лъжа ? за тва ще се бориш за 10 стинки паляк
    Пробвал ли си да ядеш бордюр?

Аре захапи ме, чакам, щото си изключително малоумен и сигурно си свикнал вече да го чуваш често.

***Впрочем, много говори за липса на и малко мозъчни клетки, че се обръщаш към всеки, с различно мнение от твоето, на селски изрази и фрази. Лошо, тц, тц.

кой е баща ти бе боклук ? да не си внучка на костов или някой друг мангал еби си майката откачена

Супер фен Аватара на tireheb
    айде, веднага, скачайте на тротинетките и тръгвате
    гледайте преди тва ено филмче има, into the wild, даже е по истински случай
    за един тъпак който уж ей така си хваща пътя щот така му е кеф, но реално се самоубива в пустошта от тъпотия

Пробвал ли си да ядеш бордюр?

не ама ако те намера ще ти направя белези с грайфери по челото скапаняк, когато се опитваш да защитаваш нещо го защитавай с факти, а не ми се пени как тия дето размятат знамето за 10 цента ХАХАХХА умри боклук ти си същия само дето още не го размяташ за пари сигурно или просто си откачен или и 2 те ХАХАХХА

не ама ако те намера ще ти направя белези с грайфери по челото скапаняк, когато се опитваш да защитаваш нещо го защитавай с факти, а не ми се пени как тия дето размятат знамето за 10 цента ХАХАХХА умри боклук ти си същия само дето още не го размяташ за пари сигурно или просто си откачен или и 2 те ХАХАХХА
    Извинявам се на поамериканчения ти задник, че обичам родината си!

кой е баща ти бе боклук ? да не си внучка на костов или някой друг мангал еби си майката откачена

Безмислено е да се води изобщо смислен, ако мога да го нарека, разговор, с теб.

Извинявам се на поамериканчения ти задник, че обичам родината си!

кво обичаш бе наркоман , когато някой ти казва факти лижи подметките а не скачай шибаняк умрял грозната мери не я коментирам тя си е откачена и лиже умряли задници на комунистите а и със сигурност на някой живи "Д

кво обичаш бе наркоман , когато някой ти казва факти лижи подметките а не скачай шибаняк умрял грозната мери не я коментирам тя си е откачена и лиже умряли задници на комунистите а и със сигурност на някой живи "Д
    Да, двамата с нея ходихме в мавзолея на Георги Димитров да му правим федерки.

Ех надявам се да си фейк.............

Ех надявам се да си фейк.............
    ей не можа друго да измисли та написа тва .. умри

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си