- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кой би..
Кой е казал, че е по-добре? Да пътуваш означава да откриваш света, да виждаш неща, които ги няма в държавата, в която си роден. Ти отиваш да живееш там, отиваш да сси вееш гъза по музеи, водопади и върхове. Не искам да повярвам, че мислите по този начин.
Едит: Под това "отиваш да живееш" имам предвид, че отиваш да се нагледаш. Не да бацаш и да годенясваш.
Последно редактирано от tori : 10-13-2013 на 20:49
РАНИЕРИ
бате не отговаряй на тая или на отрепката риба.. тея са за психото жалко че държавата е мизерна и нема пари да ги храни и ги пуска на свобода .. шит хепънс
Пича с колелото на ав.
Забавно ми е да ти чета пенсионерските тъпотии, още повече като се обръщаш с мен на "овцо", жалко само че нямам намерение да се запътя към чалга индустрията, и още по-жалкото е че "простия", както казваш, в случая е тоя с цветущите обръщения към ЖЕНА.
абе не ви ли писна да се карате във всяка тема бе![]()
Ти прочете ли изобщо как няколко пъти споменах нещо, което опровергава твоето ти становище относно мен в момента?
Виждам че не, а и да си, нищо не си разбрал, сигурно трябва да се обясни елементарно на идиот като теб, комунистите за ножа, но си тъп и го извади веднага като жокер, уж да ме удариш по болно място, но когато нападката ти е безпочвена, имаш още хляб да ядеш.
кое от тва което казах беше лъжа бе боклук ? че ми използваш някви изтъркани лафове ? боклука си ти и такъв си оставаш държавата нема пари да храни лудите и ги пуска на свобода такиа като тебе и ония 2 ма боклуци, а за бежанците също ли е лъжа ? за тва ще се бориш за 10 стинки паляк
Аре захапи ме, чакам, щото си изключително малоумен и сигурно си свикнал вече да го чуваш често.
***Впрочем, много говори за липса на и малко мозъчни клетки, че се обръщаш към всеки, с различно мнение от твоето, на селски изрази и фрази. Лошо, тц, тц.
айде, веднага, скачайте на тротинетките и тръгвате
гледайте преди тва ено филмче има, into the wild, даже е по истински случай
за един тъпак който уж ей така си хваща пътя щот така му е кеф, но реално се самоубива в пустошта от тъпотия
не ама ако те намера ще ти направя белези с грайфери по челото скапаняк, когато се опитваш да защитаваш нещо го защитавай с факти, а не ми се пени как тия дето размятат знамето за 10 цента ХАХАХХА умри боклук ти си същия само дето още не го размяташ за пари сигурно или просто си откачен или и 2 те ХАХАХХА