Първоначално написано от
Chacho
Какво повече да кажа? Ще го ползвам като отговор към Ина:
А това, че вие сте били гледани и възпитавани по определен начин, не атестира нищо. Аз пък съм пиянствал адски много на тая възраст. Не мисля, че е определящо, като сме тръгнали да се даваме за примери за подражание.
И ако не сте мислили за секс и пиене на 14, това си е ваш проблем, но не значи, че децата които го правят, им има нещо. Без лоши чувства, ама масово в 12 влизат в пубертета, вие ще ми говорите, че ще си играят с колички. Draid, особено с теб нямаме много голяма възрастова разлика май, та не може да не си наблюдавал същото. Масово льокахме Болярки по лозята, по планините, ходехме на детска дискотека, знаехме "пичетата" от всички училища, трепехме се там с връстниците от другите квартали. Пък и мач сме играли, и жуменка, и уроци сме поглеждали. Мисълта ми е, че дали ще си мирен и кротък, или кретенче на 14, не е определящо. Сега не можеш да назовеш кой какъв е бил, щото хората се променят много.
Но това беше друга тема, а като казах, че ще е обект на подигравки, говорех за ограничението в излизането, не че ще е аутсайдер като не пие, не пуши и не се ебе. Тя дори намира известна гордост в това, че страни от "пороци", като изключим тази случка. Вие ми говорите за едни съвсем други "аморски" типажи, с която тя няма общо. Както и да е. Мисълта ми е, че не трябва 14 годишно момиче да го слагаш под ключ вкъщи като наказание, защото е бебешко и обидно наказание.
Тук вече грешно те изтълкувах на едно място. Но все още недоумявам как стигнахме до тея теми, имат нещо общо с авторката ли, какво?
Баща ти, до токсикологията не се е стигало, че и за повръщания не съм чул, но повече подробности от авторката, на мен не ми е работа да разказвам. Не мисля, че се е случило каквото и да било, просто й е била замаяна главата и й е дошло настроението.