.
Отговор в тема
Страница 10 от 13 ПървиПърви ... 678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 317

Тема: Pinks beauty box

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от MukuMouse Виж мнението
    Аз преди малко си я получих и съм много по-приятно развълнувана от миналия път. Почти всичко ми хареса, особено душ гела на биодерма. На мен ми се падна гланца от 8 лв в някакъв като тъмно жълт цвят, но за моя изненада всъщност стои много нежно. Общо взето се радвам, че си я поръчах.
    И на мен ми се падна гланца от 8лв,прозрачен и честно казано много ми харесва,въпреки че има малко странен аромат..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Голям фен
    Ето едно ревю и от мен: http://missblogbg.info/pinks-beautyb...2%D1%80%D0%B8/

Кутийката е много хубава.
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Мне, тоя месец са се поизложили. Колко пъти ще пращат Bioderma и Vichy. И аз ли не мога да броя или продуктите този месец са само 2? Тези мострички по 1 мл какво ми ги смятат изобщо.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    ^ Точно. Такива мострички мога да си взема от всяка аптека, а и не съм особено доволна от Виши.
    Последно редактирано от RainbowGirl : 10-15-2013 на 17:30
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Пак ли за бръчки.. Радвам се, че не си я поръчах.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Получих моята. Не съм осооообено впечатлена , бива. Харесаха ми 2-3 неща , останалите са ми "все тая" . Най много се ядосвам за продуктите на Виши за 30,40,50+ (който дори сега имат кампания да ги раздават безплатно по аптеките) - нали уж попълвах бюти профил , какво да ги правя?
    Дано следващата да е по-добра.
    Ето видео с отварянето:
    http://www.youtube.com/watch?v=S3J_7HhBIDs&hd=1

Супер фен Аватара на weheartiit
    аз пък изобщо не очаквах да получа кутия защото си мислих,че нещо с абонамента не съм
    направила както трябва,но днес ми се обади куриер и ми я доставиха
    не съм много впечатлена,очаквах повече да се зарадвам.
    най-голямо първо впечатление ми направиха нещата на биодерма и олиото на Kerastase.
    А парфюма на b.u (не съм сигурна,че беше този)беше просто ужасеннннн,изобщо не ми хареса.
    мостричките на виши дадох на мама.
    абе като цяло като съм гледала от другите месеци кутиите и ги сравня с тази е
    доста слаба кутията за този месец.

Супер фен Аватара на marble
    Woo-hoo! И аз си я получих днес.
    Като начало куриера не знаеше какво ми носи и от начало твърдеше, че са БОТИ, не beauty box..
    Аз съм сравнително доволна от този месец.. Мострите от Vichy са ми абсолютно ненужни, поне тези за 30, 40 и 50+ и единия фон дьо тен, който е много тъмен цвят за мен.
    Глънцът на wet n' wild ме развълнува, тъй като не знаех, че вече ги има в България. Душ гелът е ок, така или иначе не бих дала 35 лева за душ гел, не бих го купила в реален размер.
    Това, за което съм развълнувана най-много трябва да е олиото на Kerastase и шампоана и балсама.

Wet N Wild ги има от поне 5-6 години, тъй като и преди съм ползвала техни продукти. Но се намират много трудно.

Супер фен Аватара на marble
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Wet N Wild ги има от поне 5-6 години, тъй като и преди съм ползвала техни продукти. Но се намират много трудно.
    Така де, аз също ползвам техни продукти от известно време, но имах предвид на масовия пазар. :>

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    много слаба кутия ! Мога само да се радвам ,че не се излъгах да си я поръчам Напразно си попълваме бюти профилите +40 +50 годишна клиентела не ми се вярва да имат .
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0 Виж мнението
    +40 +50 годишна клиентела не ми се вярва да имат .
    Ти направо в гроба ги прати от тази категория , а ? Те козметика не поглеждат , щото са много заети да си мият ченето и да си печатат некролозите? ;D

Имат , разбира се.
    Но наистина не е лошо да има малко съобразяване с попълнените профили. Вярно , че е трудно да се угоди на супер капризна аудитория , пък и в тази тепърва навлизаща сфера , за това бих им дала шанс.

Имат, но не са мнозинство. Обаче и при Пинкс и при Прити кожите са само 2 вида - зряла и суха и младежка с акне. Други варианти няма. На мен писна абсолютно всеки един продукт за млада кожа да е срещу акне и резултата да е зверски изсушена кожа. Явно според тях всички тинейджъри са пъпчасали.
    В къщи са доволни де, но аз не бих била.

Съгласна съм напълно с BlackWings.
    Според мен кутията не е зле. Разделихме си с майка ми нещата и така. Много се зарадвах на ДермаБленд, на PerfectPair, душ гела и разбира се бонбончето.

Не е чак толкова зле кутията, ама поне да не бяха слагали отново продукти за бръчки. Нищо де, тях ги дадох на майка ми. А парфюмите са в адски неудобни опаковки. На мен ми се падна гланцът от 7,90лв. (като гледам на почти всички се е паднал той) и мирише малко странно, но предполагам, че това се дължи на витамините и алое верата. Иначе не е лепкав, не прави устните супер блестящи, а много мекички и хидратирани.

Тери.. <33 ♥

И аз получих кутията, и учудващо съм била една от първите - още на 14ти ми се обадиха че кутията е в офис на Спиди . Но едва вчера си я взех :Д общо взето съм доволна. На мен ми се падна лака, който е малко странен цвят,но..:Д шоколадчето беше във възможно най-мини размерът, но си беше сладурски:Д а за душ гела не съм и очаквала, че биха сложли оот 100 мл.

Някой да знае кога ще разкриват продуктите и кога започват доставките?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    И аз бих искала да зная, тъй като смятам да я поръчам този месец.

Доставките досега са започвали от 14то число на месеца, а за разкриването на продуктите нямам идея, но според мен ще е сега в началото на месеца.

Тери.. <33 ♥

Голям фен
    Момичета, получихте ли кутийката за Ноември? Който иска да погледне какво има в нея -- > http://missblogbg.info/pinks-beautyb...2%D1%80%D0%B8/
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Аз я получих вчера. Повече ми харесва от предната, поради липсата на Виши. Също ми харесва, че има нови марки. На мен ми се падна скраба на Ив Роше и мирише много хубаво, но още не съм го пробвала. Кремът за лице го дадох на майка ми. Иначе с гланца веднага се намазах, хаха. Също се зарадвах на ваучера за Инглот, защото не можах да използвам този от септемврийската кутия. Като цяло съм доволна и ще изпробвам всичко (като изключим нещото за вана, защото нямам такава). Ще видим как ще се представят от Пинкс с двойната кутия и тогава ще реша дали да прекратя или да продължа абонамента си.
    Последно редактирано от RainbowGirl : 11-20-2013 на 12:47

Тери.. <33 ♥

Ужасна кутия. Ако я получавах аз щях да съм още по-разочарована, заради противостареещия крем.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    доколкото чух ваучера на Инглот ,който разпространяват е изтекъл .
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на ameli
    Аз исках да си поръчам двойната кутия, но питах в сайта дали ако се абонирам сега ще я получа и отговорът беше, че когато ми приемат поръчката - за него месец.. тоест като нищо мога да се абонирам направо за март. Което ме и отказа ;/

Доста хора се отказаха след тази кутия, така че може да пробваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си