.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Леле косата ти доста е преживяла то само след преса, такъв ефект съм го виждала след много преса + изрусяване + много боядисване, ама както и да е. Според мен първо отиди на фризьор да те подстриже добре и да махне най-изгореното. Махаш я тая измислена маска Миосотис и си купуваш професионална. Преди къпане, тоест 2 пъти в седмицата не знам колко често я миеш си прави маска за коса може да сложиш повече масла, зехтин, жълтък, мед, тривитаминол и да стоиш поне 2 часа най-малко. Бадемово масло е добре, но не само в корените, трябва да наблегнеш и на краищата и да стоиш повечко време, 30 минути не са достатъчни за твоята коса. Спираш преса и сешоар напълно, ако толкова не можеш без тях си купи протектор за коса, също професионален. Не е задължително само на опашка да я носиш, може някоя плитка, кок, да я закъдриш с ролки ли друго нещо. Това е от мен

anonymous708973
    Guest
    За останалото ти казаха, но май не се споменаха витамини за коса и нокти. "Приорин" е добър вариант, но са скъпички, по-бюджетно е "Геритамин" или "Допелхерц актив коса и нокти". Вторите излизат по 10 лв на месец.

Сподели с какви пари разполагаш. Ако не можеш да си позволиш и двете неща, по-добре си купи витамини вместо професионална серия за коса. Витамини + маски (които са евтини) + спиране на пресата доколкото е възможно + подстригване - това ти е ключът. След 3-4 месеца няма да си познаеш косата.
    И не ги слушай за тия глупости за сешоара. По-добре маааалко да си навредиш на косата отколкото да излезеш с влажна коса (защото тя е влажна дори да ти се струва суха) на тоя студен въздух и да си болна после.
    И не, не всички имаме време да чакаме по 2-3-4 часа да ни изсъхнат косите.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Махаш я тая измислена маска Миосотис
    :rofl:

[QUOTE=PinkPan7her;10891719]За останалото ти казаха, но май не се споменаха витамини за коса и нокти. "Приорин" е добър вариант, но са скъпички, по-бюджетно е "Геритамин" или "Допелхерц актив коса и нокти". Вторите излизат по 10 лв на месец.

Сподели с какви пари разполагаш. Ако не можеш да си позволиш и двете неща, по-добре си купи витамини вместо професионална серия за коса. Витамини + маски (които са евтини) + спиране на пресата доколкото е възможно + подстригване - това ти е ключът. След 3-4 месеца няма да си познаеш косата.
    И не ги слушай за тия глупости за сешоара. По-добре маааалко да си навредиш на косата отколкото да излезеш с влажна коса (защото тя е влажна дори да ти се струва суха) на тоя студен въздух и да си болна после.
    И не, не всички имаме време да чакаме по 2-3-4 часа да ни изсъхнат косите.

На теб специално не съм ти казвала да стоиш и да чакаш косата ти да съхне 2 3 4 часа деар И не съм и казала да спре да ползва сешоар, а ако може да суши само корените точно за да не и е студено на главата и да не се разболее. Не е нужно да си къпеш косата преди излизане, а когато вече си в къщи и няма да излизаш до другия ден. Но всеки разполага с различно време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си