Първоначално написано от
bilqnavod
Момичета, прочетох мненията ви, че не е хубаво косата да стои непрекъснато вдигната. Да, обаче аз винаги ходя така. Просто работата не ми позволява да ходя пусната, дразни ме влудява ме като не е прибрана. Толкова съм се специализирала в правенето на плитки, кокове опашки, че всяка сутрин си прибирам косата с фиби и фуркети за около 10 минути си правя страхотни кокчета, с които изкарвам целия ден. Хората казват ,че много ми отива на лицето и аз се харесвам.
Проблемът е, че след като се прибера и си разпусна косите, свалям 2 шепи фиби от главата си и поне няколко ластики. Корените на косата ме болят известно време. Знам, че това не е много добре, но просто нз како да правя. Косата ми е много мека, малко под раменете ми е и ми пада в очите, както казах не мога да я понасям.
Иначе с преси и маши я третирам няколко пъти в годината при повод, рядко ползвам лак и пяна.
Подстригвам се на 3 месеца. Дайте ми съвет как да си нося косата, без толкова зверски да я опъвам всеки ден и без да ми пречи, разбира се.