.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Проблем с майка ми

Здравейте, проблемът е следния... майка ми не ми разрешава да тренирам салса танци. Тя твърди, че това са неприлични танци и е против тях. А аз искам да тренирам, защото съм танцувала няколко пъти и наистина ми хареса.
    Моля споделете вашето мнение за салсата и за темата, ще се радвам да прочета мнения и на други хора по въпроса )

Докажи и че ти харесва, помисли си дали имате финансова възможност да ходиш. Може би ще ти отнеме време да я убедиш, но най-важното е да не се отказваш! Успех!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ами опитай се да проявиш друга гледна точка - обясни, че танците са спорт, полезни са за фигурата ти и всъщност не са неприлични (?!!).

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Ами опитай се да проявиш друга гледна точка - обясни, че танците са спорт, полезни са за фигурата ти и всъщност не са неприлични (?!!).
    +

И аз не виждам нещо неприлично в тях. На колко си години? Не разбирам защо те спира, все пак искаш да танцуваш, а не да си купуваш дрога.

На 16 години съм и проблема не е от гледна точка на финансите. Просто не одобрява тези танци и твърди, че хората няма да ме приемат на сериозно и ще им правя лошо впечатление.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Права е! Отиди да бачкал на строеж, така ще те приемат много по-сериозно.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Цитирай Първоначално написано от mani4et0o0o Виж мнението
    Просто не одобрява тези танци и твърди, че хората няма да ме приемат на сериозно и ще им правя лошо впечатление.
    Не ги слушай дъртите, те не разбират. Щом на теб ти харесват танците и си решила да се занимаваш с тях не виждам какъв е проблема. Запиши се в някоя школа и почвай.

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Цитирай Първоначално написано от mani4et0o0o Виж мнението
    Просто не одобрява тези танци и твърди, че хората няма да ме приемат на сериозно и ще им правя лошо впечатление.
    Поговори си с нея и я попитай животът ти от хората и тяхното мнение ли зависи. Питай я също няма ли да се чувства по-добре, ако детето й е щастливо и се занимава с това, което го влече. За нея мнението на чуждите по-важно ли е от мнението на собствената й дъщеря?

По-добре салса в някое студио, отколкот гюбеци в кварталната кръчма.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Кажи на майка си че живеем в 21 век и че нейните морално остарели виждания не са твоите виждания. Кажи че това е което искаш да правиш за момента, което ще те кара да се чувстваш добре и и кажи че няма право да те лишава от това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си