- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Който обича не търси друг"
Така ли е наистина? Какво е вашето мнение?
Може би .. аз съм хвърлила око на един пич и просто останалите са ми сиви на неговия фон, а и без това не останаха фактори, за които да си заслужава, за това дръж това, което си заслужава ..![]()
Да.. не
Всичко е относително.
Ако обичаш истински и чъвекът до теб е всичко, както и ти за него- може би.
Да, така е.
Не търси.
Но заглежда, което е напълно нормално.![]()
Да, но понякога другите те намират без да ги търсиш. Оно не пита.
Ако всичко във връзката ти е наред, би трябвало да си железен пред изкушенията.
Но мисля, че дори и при това положение някои хора не могат да се контролират.
"Откривам, че когато си влюбен, верността престава да бъде саможертва. Влюбеният се познава по това, че остава верен,
без да влага усилия и без да се гордее с това. Любовта е онова нещо, което превръща верността в естествено състояние."
*добре го е казал Бегбеде.))
Така е. Когато обичаш, не ти коства да си верен. Ако си си намерил Човекът, просто друг не ти е нужен.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
За какво са ти слугини, когато имаш принцеса до теб???
"Откривам, че когато си влюбен, верността престава да бъде саможертва. Влюбеният се познава по това, че остава верен,
без да влага усилия и без да се гордее с това. Любовта е онова нещо, което превръща верността в естествено състояние."
*добре го е казал Бегбеде.))
Напълно съм съгласна с това. Но аз мисля, че има и друти неща. Според мен това си е и до характера на човека. Ако примерно си имаш половинка в която си влюбен и обичаш иститнски, но тя не ти пуска дали няма да потърсиш друг??
Последно редактирано от sramejlivkaa : 10-16-2013 на 13:51
Ами незнам дали е точно така. То верно друг не ти е нужен, но има хора които твърдярт, че обичат половинките си и в същото време се забиват с други. Но въпреки това не искат да ги зарязват, дори когато имат възможност да дъдат с други, за да не съжаляват после. Може би дори когато хората се обичат си поомръзват, ако са били дълго време заедно и имат нужда от разнообразие, но въпреки това не могат един без друг. Ей това не мога да си обясня. При вас така ли е?
Последно редактирано от sramejlivkaa : 10-21-2013 на 19:44
Нали уж се твърди, че любовта превръща верността в естествено състояние, а не в саможертва. Тоест на тебе не ти е нужен самоконтрол когато обичаш истински, то просто друг не ти трябва. Въпроса е там дали изневеряваш, защото не обичаш или това е част от природата (ако мога така го кажа)? Защото мнения колкото искаши то най-различни.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Самоконтролът е едно на ръка. Мисълта ми е, че колкото и да си убеден в чувствата и стабилността на връзката си, не знаеш дали няма да залитнеш по другиго (тук нямам предвид непременно да изневериш). Дали новата тръпка ще надделее или ще се постараеш да запазиш връзката си, е въпрос на обстоятелства и избор.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
То тук главна роля играе какви са отношенията на двамата в самата връзка. Ако са в период в който всичко е не чак толкова розово, какъвто и самоконтрол да имаш ще почне да те привлича друг/а. Просто защото човека е така устроен че търси щастие, или каквото е най - добре за него го наречи. Като види че не може да го намери на едно място ще го потърси на друго.
Да да това може би едно от най важните обстоятелства за които спомена. Не можех да не допълня![]()