- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснена
Здравейте. Притеснена съм, защото ми закъснява с един-два дена, затова вчера направих тест за бременност и беше отрицателен. Въпреки това има ли шанс да ми има нещо?
Зависи кога си праила секс и кога теста .Ма ако не е сваршвал в теб ништо ти няма
Кога прави секс последно? Принципно, щом теста ти е отрицателен, не би трябвало да ти има нещо. Вероятно ти закъснява поради друга причина, пък и 1-2 дена не са кой знае колко.
Може да ти закъснява от времето или ако си настинала от хапчета
^
По темата: Оммммммм.. Ноуп, не не.. кристалната топка не каза нищо.. сорЕ.. другия път обещавам.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Първо съжалявам че пиша от друг профил. Второ, имам си приятел и по принцип имаме сексуален контакт от много време. Направих теста вчера. Притеснена съм, защото ми е редовен цикъла а въпроса ми беше дали има шанс след като съм направила теста за бременност въпреки че е бил отрицателен, да ми има нещо и т.н просто да не го е показало в момента?
То си зависи от това дали по време на секс използвате предпазни мерки, дали си била в овулация, кога е направен тестът и т.н.Въпросът, който задаваш, е абсурден.
Момичета, идва есен, доста мои познати се оплакват, че им закъснява, нормално, сезонът се променя, от топло става хладно, климатът също може да е фактор.Закъснява ти ден-два, тестът ти е отрицателен, аз не виждам с какво можем да ти помогнем повече.
Закъснява й с два дни и си прави тест.Айде малко по-спокойно с тия паники,че ще побелеете още рано-рано.Нищо ти няма.Закъсняването не е симптом само на бременност. За точен резултат трябва поне 2 седмици след закъснението да го направиш теста.
^това са глупости, на първия ден от закъснението може да се направи тест и би трябвало да е верен
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Стига с тия теми за бременни момичета бе. Като не искате чавета, правете го с презервативи и няма да ви се налага да се притеснявате и да пишете теми.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn