.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли тръгнали с по-ниско от вас момче/по-високо от вас момиче?

Гласували
89. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не, в никакъв случай!

24 26,97%
  • Да, бих, не ме интересува височината!

21 23,60%
  • Не знам, ако разликата е минимална -2-3 см!

40 44,94%
  • Аз имам такова гадже в момента!

4 4,49%
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 175
    Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    'щото са си втълпили, че момчето непременно трябва да е по-висок иначе...омг
    нЕма нещо по-глупаво от това да отрежеш някой само щото е по-малък с година, две или щото е по-нисък... -.-
    Ок, де, в други теми си споменавала, че никога не би излязла с момче, което не те привлича физически... Каква е разликата дали критерия ти е за височина, за тегло или за широчина на гърба?
    И тук, ако ми отговориш с "facepalm" или "омг, нищо не разбираш", наистина няма смисъл...

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Еее, то ако гледахме само най-красивите и високите...верно монахини щяхме да си останем. Супер повърхностно е да се мисли само за височината и външния вид като цяло. С линийка ли ще мерим, схеми ли ще чертаем?

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ъм все още не разбирам що ниския мъж е кофти избор? И кво пречи девойката да е по висока и/или на токчета? Кво против ниските мъже имате?

Просто на някои момичета им е дискомфортно да стоят покрай по-нисък от тях мъж.
    Аз лично съм една от тях и не бих излизала сериозно с момче по-ниско от мен, колкото и да ми е приятно с него.

ПС. Онази мацка трябва да свали някое друго килограмче, иначе е вървежна. Хубава е, но характера и е лош. ^^ И е легална :3 Ако мога да я събера в кутия.. или ще я пращам на парчета. Доставката я плащаш ти ^^
    *сън*

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ок, де, в други теми си споменавала, че никога не би излязла с момче, което не те привлича физически... Каква е разликата дали критерия ти е за височина, за тегло или за широчина на гърба?
    И тук, ако ми отговориш с "facepalm" или "омг, нищо не разбираш", наистина няма смисъл...
    веднъж вече ти казах, че си

поредният, който слагам в списъка 'dont speak with him/her'

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защото АЗ няма да се чувствам добре. Защото обичам да съм мъничка (което е трудно, щото не съм 1.55), слабичка и - ако може - да ми се налага да съм на високи обувки или да се повдигам на пръсти, за да го целуна. Защото АЗ няма да се чувствам добре да се наведа, за да сложа глава на рамото му, докато танцуваме на бавна песен на сватба, на която съм с обичайния си 12-13-сантиметров ток.
    Ок, за това ти как възприемаш нещата, не мога да споря. В предния пост излезе, че всички трябвало да са като теб иначе са сбъркани...

Другото продължава да е глупост...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Да ви пикам на стереотипите тогаз :Р (къде на майтап, къде не толко :Р)

А инак - щом е хубава и легална - пращай я насам. Аз тип точлки не ги обичам, тъй че пухкавичка ако е - няма да я върна. Само и купи билет и я изпрати до гарата. Другото чака моята субективна оценка А после ест ще ти компенсирам разходите Р:

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

веднъж вече ти казах, че си
    Някой май не разбира от майтап... Много поздрави!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Да ви пикам на стереотипите тогаз :Р (къде на майтап, къде не толко :Р)

А инак - щом е хубава и легална - пращай я насам. Аз тип точлки не ги обичам, тъй че пухкавичка ако е - няма да я върна. Само и купи билет и я изпрати до гарата. Другото чака моята субективна оценка А после ест ще ти компенсирам разходите Р:

Веднага
    *сън*

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Аз както съм ниска, едва ли.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    В отговор на този кифленски статус желая да покажа тази картинка:
    http://www.funnyjunk.com/funny_pictu...s+just+a+room/

В смисъл... постът ми е отправен не само към теб, ама вярвате ли си?
    Годините нямали значение, височината нямала значение, заплатата нямала значение, етносът нямал значение, размерът нямал значение, дали имал плочки или шкембе нямало значение, дали е вегетарианец или не нямало значение... Сега, за марката на колата може и да се съглася, ама за останалото... хайде, моля ви се. Стига сте се правили на по светци от папата.

На интелигентния въпрос "що не", ще ти/ви отговоря със следното: Щото след 5 години ще ти е писнало да ходиш ПОСТОЯННО - в ежедневието, на бар, на сватба - с ниски обувки. Аналогично може да се отговори за всички останали неща, които изброих. На 17-18 години заплатата, например, може да не е проблем, ама хайде да не се заблуждаваме и да си обясняваме как няма да се ядосвате, като решите да обзавеждате жилище и 2 години не може да си купите всички мебели. На 17-18 години може и да не изглежда особен проблем да се загаджите с турчин... или айде да не е толкова фрапиращ примера, да речем испанец, ама след 10 години, АКО почнат разправии на тема възпитание на деца, роля на жената и т.н., друга песен ще запеете. С последното далеч не осъждам интернационални връзки, защото съм много за тях, а само казвам, че не е нормално на 17-18 години да не си даваш поне СМЕТКА колко наивно разсъждаваш.

Щото ако ви слуша човек... какви критерии ви остават, много ми е интересно. Че по това, което пишете... пардон, по начина, по който ВЯРВАТЕ, че се изкарвате широкоскроени, "над тия неща", може да тръгнете с първия що-годе мил селяндур, който сваля звезди от небето, нали, мил е, "разбирате се добре", следователно другите неща са просто цифри - тоест, няма значение, че бицепсът му е 25 см, а коремната обиколка - 90, че е на 35 години и взима 350 лв със зор.

Нали. Само цифрички.
    Хората, които са "над тия неща" - да се чете наивни глупости - вярват и притежават високи критерии, защото смятат, че могат да бъдат съдени според същите - както в краткосрочен план, така и в дългосрочен.
    Напълно съгласен съм

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    нЕма нещо по-глупаво от това да отрежеш някой само щото е по-малък с година, две или щото е по-нисък... -.-
    Защо?
    За годините бих могла да се съглася. Щом е успял да ме впечатли, все тая дали е колкото мен, с една година по-малък от мен или с 10 години по-голям от мен.
    Ама защо да е тъпо да не харесаш някого, защото е нисък и не се чувстваш комфортно? Мен лично не ме кефят ниските мъже, не ме кефи да съм по-висока от някого, некомфортно ми е. Това, че не ми е комфортно, ми е достатъчно да отрежа някого.
    Иначе нищо против ниските мъже нямам, но просто не ме привличат и не биха ме привлекли.

Мега фен Аватара на tori
    В отговор на този кифленски статус желая да покажа тази картинка:
    http://www.funnyjunk.com/funny_pictu...s+just+a+room/
    Еми имам ниски критерии, съжалявам. За мен е важно как се чувствам с момчето, ти като искаш, си ходи с линийка, метър или квото искаш. Аз не съм такава. Все още вярвам в Дядо Коледа, в дракони, феи, джуджета и нимфи.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Другото продължава да е глупост...
    Добре, добре. Аргументацията ти е на ниво.

ще си говорим пак за "цифри", когато женичката ти, благодарение на диви студентски години, мяза на бабичка на 30 и харчи една камара пари, за да го прикрие. Щото са само цифри. Ама жените били материалистки и било много трудно да "поддържа такава" (тва, като го чуя, просто... фейсфист ми е малко), че що ви пука? Нали са само цифри.

Ива, въпросът му беше съвсем на място.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law

ще си говорим пак за "цифри", когато женичката ти, благодарение на диви студентски години, мяза на бабичка на 30 и харчи една камара пари, за да го прикрие. Щото са само цифри. Ама жените били материалистки и било много трудно да "поддържа такава" (тва, като го чуя, просто... фейсфист ми е малко), че що ви пука? Нали са само цифри.

Права си. Като ти увиснат циците и шкембака, направо си търси квартира. К`во мислиш? Че мъжът ти ще те трае, ако заприличаш на Искра Фидосова?

Искаш да ми кажеш, че на всички ни родителите трябва да са разведени, щото не са същите като преди 20 години? Ако не любов, привързване го наречи, но то прави така, че да успяваш да пренебрегваш някои недостатъци у отсрещния.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    може, просто общуването с него ме товари

та в отговор на въпроса конкретно за това дали бих излизала с по-ниско момче или г/д колкото мен ще кажа: разбира се че да
    познавам такъв пич (оххх), който едва ли някоя би могла да му откаже среща, пък вие ми се правете на не знам си кви
    няма да му показвам снимките, но повярвайте много е хубав
    чарът и красотата на едно момче са определящи, а не височината му (да, до някъде допринася, но не напълно)
    и пак казвам много е глупаво да отпишеш някой само щото е по-нисък
    ами, ако този някой е 'човекът' с който ще си паснеш и който би могъл да бъде перфектният партньор?
    нима би пропуснала шанса да срещнеш 'истинската любов' (щото съм се убедила, че съществува) само, щото е по нисък?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Права си. Като ти увиснат циците и шкембака, направо си търси квартира. К`во мислиш? Че мъжът ти ще те трае, ако заприличаш на Искра Фидосова?
    Точно това казвам - че не е длъжен

an7raks, има огромна разлика между "да не си същият" и да "мязаш на 50, когато си на 30". Но в тоя форум има тенденция срещу бялото да се спори с черно вместо със сиво.
    Родителите ми също не са същите, разбира се, но са пример за хора - и като двойка, и поотделно, на които - представи си - не им се налага да си търпят кофтия външен вид, защото "това е само цифра". Майка ми си влиза в булчинската рокля, а абитуриентската ще й е голяма. Мислят я за сестра, казват, че си приличаме (а ние визуално нищо общо нямаме), носим един размер дрехи. Баща ми не е качил и 5 кила за 20 години. Е, да, посребрени са му слепоочията, но това е различно от това, което ти се опитваш да вмениш.
    Тъй че... израснала в такова семейство, плюя на подобни аргументи.

Ива, и ти отиваш в крайности. Никой не е задал въпроса дали бихме отблъснали някого САМО ЗАЩОТО Е НИСЪК. Това, срещу което аз споря, е, че височината е фактор. Неслучайно казах, че съм ходила с по-ниско момче!

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Ако намериш мъж с подобен на твоя характер, ще те изгони като куче, когато гореспоменатите неща се случат.

anonymous708973
    Guest
    Те няма да се случат, защото АЗ няма да го позволя. Затова дадох пример с моето семейство.
    За щастие, си имам мъж, който е достатъчно НЕнаивен, за да не твърди, че еди-кое-си е само цифра. Така че... не бой се.

Много сте смешни, бе. В едната тема възрастта е само цифра, в следващата еди-коя-си 19-годишна мухла ходи с 40-годишен заради пари и дори бледата възможност за любов се изключва. Много удобно. Само вазелинче ви трябва.

Няма какво да говоря, отивам да убеждавам баба и дядо да се разведат.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Те няма да се случат, защото АЗ няма да го позволя. Затова дадох пример с моето семейство.
    За щастие, си имам мъж, който е достатъчно НЕнаивен, за да не твърди, че еди-кое-си е само цифра. Така че... не бой се.
    Говориш за наивност, при положение, че твърдиш как нямало вариант на теб да се случи?

Тази вечер ме разсмиваш, ще ме извиняваш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на tireheb
    не естествено, само манкенки до 1.75, 40 кила и 19 години

Мега фен Аватара на Niakoitam
    PinkPan7her не си лошо момиче и имаш някои точни попадения като например разликата между 19 годишна и 40 годишен. Ето ти пример например Петко и Яна. Дълбоко ме съмнява,че в отношенията им не играят неговите пари за нея и младостта и за да се чувства още вървежен за него. Но пък сякаш ти е доста широко около вратлето.

А относно другите, за които ръстат имал съдбовно значение мога да ви кажа едно.Стига сте се правили на кой знае какво изсмуквайки си всичко от пръстите. Това е просто един стереотип, който ви е дошъл от мама и тати, на които им е дошъл от баба и дядо и т.н. И вие просто се страхувате да го промените в главите си и се самоубеждавате как видиш ли не ви било пукало от общественото мнение, а това си било лично ваша позиция. Защо ли пък едно време всеки се е натръсквал на дебели жени,защото били смятани за плодовити и ако е слаба значи не става за нищо. Защо ли пък в днешно време някои развиват анорексия за да са по-слабички и да се харесват? Защо ли в днешно време жените си слагат силикон за да бъдат харесвани като и едно време без силикона пак са си били харесвани?Защо на някои места населението се кефи на по тъмни, а на други на по-бели? И защо тук са на почит основно по-слабите жени, а само в съседна Сърбия се кефят на по якички,защото имало какво да се барне и отритват тези дето тук може да минат за най-големите красавици.Лично аз се сещам за ЕДНА слаба тяхна певица, докато тук някои сякаш страдат от анорексия? Отговрът е...просто глупави стереотипи дошли от някога си и някъде си влияещи на обществото мнение.А независимите иначе си вярват как това било така видиш ли,защото "мен така ме кефело и ми било по-готино".
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

При мен шансът да се случи това е само, ако реша, че ме привличат петокласници. Самата аз съм ниска, така че всички момчета, които познавам над 16 са доста над мен. Сегашния ми приятел е с точно 15 сантиметра над мен, въпреки че си минава за нисичък. Предишната му приятелка е била 1.85, което е с над 10 см отгоре. xD
    Впрочем майката на приятеля ми е аз и още три пъти, наредени едно друго, а като млада е била голяма симпатяга. Баща му пък беше с няколко сантиметра по-нисък от нея, ама си я обичаше допоследно. Големи сладури бяха и то вече на възраст. Като ги видях на снимка като млади не можах да повярвам, че са били те. Така че и това не е критерий. Където си го има, си го има.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на NissaN
    Аз сам 1.76 и ще ми е неловко приятелката ми да е 1.80

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си