- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще ходя на училище с памперси за възрастни
Аз съм момиче което се напикава.Нося памперси.Искат да ми поставят изкуствен пикочен сфинктер .Но на мене това неми харесва като идея,затова си нося памперсите. Може да има усложнения тази операция.Искам да попитам има ли и други момичета ходещи с памперси на даскало?
Да, ще намериш цяла държава от ходещи с памперси момичета. Айде стига пуска 1000 теми и ако наистина имаш проблем и не тролиш (което ме съмнява) се заеми сериозно с него и не се прави на интересна.
Стига с тея тролове бе...Тц. Ако имаш нещо сериозно за казване, казвай и спри да се правиш на интересна, защото не си!
Виж са това не тема за разговор, а относно хората които прощат момичето на психятър, това не на психична основа, а проблем с пикочния мехур. Това е все едно да пратя сляп човек на психолог да си поговори с нега та да му оправи зрението.
Е отиди на лекар бе, нали каза, че си била по-добре??
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Родителите ми ме накараха да отида.Споделих проблема си с тях по телефона и те ме пратиха.Искаха да ми правят операция но аз и родителите ми отказахме.Има рискове от усложнения ако направят оперецията.Затова днеска за първи път бях на даскало с памперс.Ползвам памперси Моликеър.С тях съм суха.Днеска,като станах от леглото за училище си сложих един памперс под дънките и тръгнах.Всичко мина добре.Другите неразбраха че съм с памперс.Изпуснах се в памперса на даскало,но с него бях суха и защитена.Денят мина добре.
Последно редактирано от mariana689 : 10-21-2013 на 11:15
Последно редактирано от StoichoRusinov : 10-22-2013 на 13:33
На 18 си, не ти завиждам, някои хора спират на 13-14 и после нататък са като нормални хора.
![]()
Надявам се да си трол ама ако не си - Как ще обуеш пола/рокля като задника ти ще е голям като този на Фънки???!!!
И BTW ако си трол не е никак смешно да се подиграваш със заболявания, недъзи и изобщо все такива, чаткаш?
ей, какво стана с памперса бе? Избра ли си някакъв? Molfix ли си взе?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
жалко че ми е адашка
Малии, авторката колко ли се подмокря като гледа п*рно?![]()
![]()