.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Ще ходя на училище с памперси за възрастни

Аз съм момиче което се напикава.Нося памперси.Искат да ми поставят изкуствен пикочен сфинктер .Но на мене това неми харесва като идея,затова си нося памперсите. Може да има усложнения тази операция.Искам да попитам има ли и други момичета ходещи с памперси на даскало?

Да, ще намериш цяла държава от ходещи с памперси момичета. Айде стига пуска 1000 теми и ако наистина имаш проблем и не тролиш (което ме съмнява) се заеми сериозно с него и не се прави на интересна.

Супер фен Аватара на shmatarok
    психиатър.

Цитирай Първоначално написано от Speedz Виж мнението
    Да, ще намериш цяла държава от ходещи с памперси момичета. Айде стига пуска 1000 теми и ако наистина имаш проблем и не тролиш (което ме съмнява) се заеми сериозно с него и не се прави на интересна.
    Питам за да разбера дали аз съм единствената с такъв проблем.

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    психиатър.
    Не съм за психиатър.Не съм луда.

Стига с тея тролове бе...Тц. Ако имаш нещо сериозно за казване, казвай и спри да се правиш на интересна, защото не си!

Виж са това не тема за разговор, а относно хората които прощат момичето на психятър, това не на психична основа, а проблем с пикочния мехур. Това е все едно да пратя сляп човек на психолог да си поговори с нега та да му оправи зрението.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Е отиди на лекар бе, нали каза, че си била по-добре??
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Е отиди на лекар бе, нали каза, че си била по-добре??
    Родителите ми ме накараха да отида.Споделих проблема си с тях по телефона и те ме пратиха.Искаха да ми правят операция но аз и родителите ми отказахме.Има рискове от усложнения ако направят оперецията.Затова днеска за първи път бях на даскало с памперс.Ползвам памперси Моликеър.С тях съм суха.Днеска,като станах от леглото за училище си сложих един памперс под дънките и тръгнах.Всичко мина добре.Другите неразбраха че съм с памперс.Изпуснах се в памперса на даскало,но с него бях суха и защитена.Денят мина добре.
    Последно редактирано от mariana689 : 10-21-2013 на 11:15

Голям фен Аватара на Котка.
    Trolling in the deep

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    Цитирай Първоначално написано от tHe_COolEst_GIrl Виж мнението
    Стига с тея тролове бе...Тц. Ако имаш нещо сериозно за казване, казвай и спри да се правиш на интересна, защото не си!
    +

Цитирай Първоначално написано от mariana689 Виж мнението
    Родителите ми ме накараха да отида.Споделих проблема си с тях по телефона и те ме пратиха.Искаха да ми правят операция но аз и родителите ми отказахме.Има рискове от усложнения ако направят оперецията.Затова днеска за първи път бях на даскало с памперс.Ползвам памперси Моликеър.С тях съм суха.Днеска,като станах от леглото за училище си сложих един памперс под дънките и тръгнах.Всичко мина добре.Другите неразбраха че съм с памперс.Изпуснах се в памперса на даскало,но с него бях суха и защитена.Денят мина добре.
    Ох, как го казваш?Все едно, че си останала суха е някаво мега голямо постижение, просто. А много ми е интересно в кой час се изтроли, защото, ако това го направя по време на някой тест ще ми буде доста кофти :-\
    Последно редактирано от StoichoRusinov : 10-22-2013 на 13:33

Цитирай Първоначално написано от StoichoRusinov Виж мнението
    Ох, как го казваш?Все едно, че си останала суха е някаво мега голямо постижение, просто. А много ми е интересно в кой час се изтроли, защото, ако това го направя по време на някой тест ще ми буде доста кофти :-\
    Това че съм останала суха го бях споменала защото ако има и други момичета като мен да знаят да използват памперси Моликеър.Вчера се напиках в час по Математика и в час по Български.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    На 18 си, не ти завиждам, някои хора спират на 13-14 и после нататък са като нормални хора.

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Надявам се да си трол ама ако не си - Как ще обуеш пола/рокля като задника ти ще е голям като този на Фънки???!!!
    И BTW ако си трол не е никак смешно да се подиграваш със заболявания, недъзи и изобщо все такива, чаткаш?

Катетър. :>

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    ей, какво стана с памперса бе? Избра ли си някакъв? Molfix ли си взе?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Molfix за тези, които пишкат мнооого.

Molfix мекички пеленки Да ти е меко на п*тето.

Thumbs up

жалко че ми е адашка

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Molfix мекички пеленки Да ти е меко на п*тето.
    LMAO DDDDDD Не се сдържах сори :l

Малии, авторката колко ли се подмокря като гледа п*рно?

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    ей, какво стана с памперса бе? Избра ли си някакъв? Molfix ли си взе?
    Молфикс са за малки а аз съм голяма.Използвам памперси Моликеър .

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Малии, авторката колко ли се подмокря като гледа п*рно?
    И да гледам и да не гледам се подмокрям,но това не те засяга.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си